Supervisie Wandeling Zelfstandige Professionals

Wat gaan we doen

Zie jij als zelfstandige professional door de bomen het bos niet meer?

De supervisie wandeling helpt jou om je weg te vinden als zelfstandige in deze tijden van transitie. Veel zelfstandige professionals kiezen voor het ondernemerschap vanuit een drive om daadwerkelijk de verandering te zijn die ze in de wereld willen terug zien. Een bewuste keuze, maar natuurlijk komt er bij het ondernemer zijn veel kijken en loop je vooral aan tegen dingen die je niet geleerd hebt zoals het bepalen en bereiken van je doelgroep, het bepalen van wat jouw diensten waard zijn en andere dilemma’s rondom jouw werk en je inkomen.

Voor deze mensen is er de supervisie wandeling. In de bossen bij Beek-Ubbergen bij Nijmegen. Samen met de natuur onderzoeken wij jouw pad. Een krachtige manier om jezelf te spiegelen en letterlijk stappen te nemen. De eerstvolgende datum is 12 december 2014 om 13.00. We wandelen minimaal twee uur. Bij regen gaat het gewoon door. We verzamelen bij Hotel ‘t Spijker aan de Rijksstraatweg 191 in Beek-Ubbergen.

Wil je meedoen? Dat kan na een telefonische intake. Hiervoor stuur je mij een mail. Deelnemen kost €40,- exclusief btw per keer. Inclusief een consumptie bij Hotel ‘t Spijker.

Georganiseerd door


Caroline Ligtenberg
Do-In Yoga docent en begeleider van zelfstandige professionals

Mijn cursussen