Luisteren naar je pen

Wat gaan we doen

**Luisteren naar je pen
Een ontdekkingsreis

“Je moet het een keer ervaren hebben om te weten wat zo’n cursus met je doet”, zo zeiden eerdere deelnemers aan de cursus Luisteren naar je pen. Er gebeuren mooie dingen met de deelnemers, maar het is inderdaad moeilijk uit te leggen als je niet een keer hebt mee gedaan. Dus laat u verrassen.

Zes ochtenden op zoek gaan naar wat er in je leeft onder de oppervlakte. Eigen thema’s ontdekken, speelsheid hervinden, beperkende overtuigingen loslaten en mooie herinneringen boven laten komen.
Met creatieve technieken en bedrieglijk eenvoudige oefeningen – die door iedereen te leren zijn- worden de deelnemers uitgedaagd om woorden te geven aan wat hen bezighoudt of -hield. Het gaat niet om mooi of foutloos schrijven. Deze manier van schrijven doet een beroep op de creativiteit en intuïtie, die eenieder bezit. Het is een manier om bij de diepere lagen van jezelf te komen zonder erin te verdrinken.

Luisteren naar je pen is bedoeld voor iedereen die er plezier in heeft om met de pen (samen) op ontdekkingsreis te gaan. Op een speelse manier schrijven we over (fragmenten uit) het eigen leven en werken zo aan een kostbaar document dat vertelt welke waarden en gebeurtenissen zo belangrijk zijn (geweest).
De uitwisseling van teksten met cursusgenoten geeft extra verdieping. De schrijfsels kunnen op den duur dienen als grondstof voor een compleet levensverhaal.
Schrijfervaring is niet nodig. Iedereen kan zich deze manier van schrijven eigen maken.
De cursus is ook een mooie aanvulling op het werk van coaches, docenten en therapeuten.

Georganiseerd door


Truus van Keulen

Mijn cursussen