Boomwhacker workshop
10 van 10
Op basis van 1 beoordeling.

Boomwhacker workshop

Wat gaan we doen

In de workshop boomwhacken ga je met je groep muziek maken. Je hoeft niets te weten van muziek. Iedereen kan meedoen. De boomwhacker is het simpelste muziekinstrument dat er bestaat. Daardoor kun je makkelijk bijzondere stukken maken. Je creativiteit wordt aangesproken, maar je zult je nooit ongemakkelijk voelen. Er wordt altijd veel gelachen in mijn workshops. Het is geschikt voor groepen, Ook zakelijk is het interessant omdat je met elkaar moet samenwerken, en doordat je ineens communiceert door klank in plaats van taal. Dat kan heel verhelderend werken.
Het kan op bijna iedere locatie, want het maakt wel geluid, maar niet erg hard. Ik kan ook een locatie regelen. Als je meer informatie wilt, mag je altijd bellen.

Waar en wanneer

Start Op afspraak
Locatie Nader te bepalen

Workshop boomwhacken. Muziek maken. Een prachtig muziekstuk spelen, maar ook zelf een stuk maken. Creatieve opdrachten. Eigen inbreng is belangrijk. Iedereen kan meedoen. De boomwhacker kent geen technische problemen. Muzikale kennis is niet nodig. Samen muziek maken is het mooiste wat er is. Elkaar raken. Verbinding voelen.
Een workshop duurt 45 minuten.
Geschikt voor groepen: Bedrijven, teams, families, ouderen, vrijgezellenuitjes, koren, sportverenigingen, en nog meer..

  Er zijn nog 100 vrije plaatsen.

Georganiseerd door


Jeannette Welp
Boomwhacker workshop

Mijn cursussen

Beoordelingen


10 van 10
Bert,

Als je met Jeannette samen muziek maakt, gebeurt er heel veel. De groep wordt een groep, ik -deelnemer - word vrolijk, enthousiast en krijg zin om samen te werken met de anderen. Ik leer mensen van een andere kant kennen en ik leer mijn kwaliteiten inzetten en mijn valkuilen omzeilen, door zaken aan anderen over te laten.
Ik vind dat fantastisch!