Bouw je eigen website met Wordpress

Wat gaan we doen

Bouw je eigen website met Wordpress
Wil je jouw eigen website bouwen en deze kunnen beheren? Met de cursus Bouw je eigen website leer je dat in één dag. Voor het bouwen van je website maak je in deze cursus gebruik van WordPress. WordPress is een veel gebruikt gratis (Opensource) script voor het draaien van websites. In de cursus "Bouw je eigen website" leer je in 1 dag hoe je een website installeert, configureert en gebruikt.
Vind je 1 dag te lang? Een verdeling over 2 halve dagen is natuurlijk bespreekbaar.

Je eigen website bouwen
Je leert tijdens de cursus "Bouw je eigen website", naast het installeren van WordPress, onder andere hoe je pagina’s en berichten kunt maken of wijzigen en hoe je foto’s en video’s op de website plaatst. Ook gaan we het hebben over het zoekmachine-vriendelijk maken van je site.

Leren in je eigen omgeving
Ik geef deze cursus op locatie: in je eigen omgeving en met je eigen computer. In principe geef ik de cursus 1 op 1. Vind je het echter prettig dat er nog iemand meekijkt en luistert dan mag er best een familielid of vriend(in) aanschuiven.

Handig om te weten
Een cursusboek is bij de prijs inbegrepen. Heb je zelf nog geen domein om je website op te plaatsen? In dat geval maak ik zonder verdere kosten een tijdelijk domein voor je aan. Hierop kun je gedurende 3 maanden oefenen in het werken met Wordpress.

Waar en wanneer

Start Op afspraak
Locatie Nader te bepalen
  Er is nog 1 vrije plaats.

Georganiseerd door


Petran Liket

Mijn cursussen