Paaldans -workshop in heel Nederland

Wat gaan we doen

Natuurlijk is een vrijgezellenfeest niet compleet zonder een paaldans workshop voor de aanstaande bruid! Of het nu in Amsterdam, Apeldoorn, Tilburg, Breda, Enschede, Groningen, Maastricht of Utrecht is, met meer dan 46 locaties in Nederland is er altijd wel één bij jou in de buurt, Chalans regelt het voor jullie! Bij ons kun je kiezen voor de 1,5 of 2 uur durende workshop. Bij beide workshops beginnen we met een lekkere warming-up en krijgen jullie een aantal lenigheidsoefeningen in de paal. Daarna leren jullie een aantal draaien en poses in de paal en enkele typische paaldans bewegingen. Na een korte pauze mogen jullie proberen te klimmen. De echte stoere dames en heren mogen, onder begeleiding van de instructrice, ondersteboven proberen te hangen.

Een half uur voor het einde van de workshop, mag de vrijgezel zich omkleden in een sexy outfit van ons of die jullie zelf hebben mee genomen. Als een echte paaldanseres mag ze het geleerde in een showtje laten zien. Zeker weten dat haar aanstaande dit ook wilt gaan zien (camera’s mee dus)!!!

Bij de 2 uur durende workshop leer je net iets meer, is er een grotere pauze en álle vriendinnen mogen het geleerde demonstreren! Er mogen natuurlijk foto’s worden gemaakt, en de filmcamera mag uiteraard mee!
We kunnen op het laatst een leuke groepsfoto in en om de paal maken.

Een 1,5 uur durende workshop kost €22,50,- per persoon met een minimum van €295,- per groep. Voor een 2 uur durende workshop kost het €26,- per persoon met een minimum van €325,- per groep. Voor meer info of inschrijfformulieren kijk op de Chalans website of op de lerenpaaldansen -site.

De hele dag moet een heel bijzondere ervaring worden, wij zullen er dan ook alles aan doen om deze dag onvergetelijk te maken. Alle dagen en tijden zijn in principe mogelijk. Wij proberen zoveel mogelijk aan jullie wensen tegemoet te komen!

Als je ideeën hebt voor een workshop, maar je weet niet zeker of het kan, aarzel dan niet om ons te contacten. We zullen er alles aan doen om je wensen te realiseren.

Naast paaldansen kan je bij Chalans Dance Professionals ook terecht voor workshops en lessen in burleske, buikdansen, cardio sensual, disco dansen, cheerleading en lapdance-striptease.

Georganiseerd door


Chalans Dance Professionals
de school voor vrouwelijke dansvormen in Nederland!

Mijn cursussen