Paaldansworkshop
9 van 10
Op basis van 3 beoordelingen.

Paaldansworkshop

Wat gaan we doen

Natuurlijk is een vrijgezellenfeest niet compleet zonder een paaldans workshop voor de aanstaande bruid! Bij ons kun je kiezen voor de 1,5 uur of 2 uur durende workshop. Bij beide workshops beginnen we met een lekkere warming up en krijgen jullie een aantal lenigheidsoefeningen in de paal. Daarna leren jullie een aantal draaien en poses in de paal en enkele typische paaldans bewegingen. Na een korte pauze mogen jullie proberen te klimmen. De echte stoere dames en heren mogen, onder begeleiding van de instructrice, ondersteboven proberen te hangen.

Een half uur voor het einde van de workshop, mag de vrijgezel zich omkleden in een sexy outfit van ons of die jullie zelf hebben mee genomen. Als een echte paaldanseres mag ze het geleerde in een showtje laten zien. Zeker weten dat haar aanstaande dit ook wilt gaan zien (camera’s mee dus)!!!

Bij de 2 uur durende workshop leer je net iets meer, is er een grotere pauze en álle vriendinnen mogen het geleerde demonstreren! Er mogen natuurlijk foto’s worden gemaakt, en de filmcamera mag uiteraard mee!
We kunnen op het laatst een leuke groepsfoto in en om de paal maken.

Waar en wanneer

Start Op afspraak
Locatie Nader te bepalen

Paaldansworkshop

Georganiseerd door


Chalans Dance Professionals
de school voor vrouwelijke dansvormen in Nederland!

Mijn cursussen

Beoordelingen


10 van 10
Vicky,

Wat een supergave sport! En echt superleuke lessen die door een geweldige vrouw gegeven worden!
Aan het begin was het echt een uitdaging, omdat ik deze sport voor het eerst doe. Maar nu ben ik er echt verslaafd aan! En je merkt ook dat je er steeds beter in wordt en meer kracht opbouwt.
Ik ben blij met deze geweldige paaldans-studio in Apeldoorn!

8 van 10
Nadia,

De Paaldansworkshop bij Chalans Dance Professionals is echt super!
Natasja, de eigenaresse, bezit echt de kunst om les te geven. Zij kan bij iedereen persoonlijk zien waar het probleem zit en begeleidt ze dan zo dat iedereen het paaldansen ook echt onder de knie krijgt!
Echt een aanrader deze workshop!

10 van 10
melissa,

Super leuk!
Goed opgebouwd programma, goede technieken, hele fijne instructors
Goede sfeer, alsof je thuis komt!