Zangworkshops op locatie

Wat gaan we doen

~~Give everything you got! Energie stroomt wanneer uit volle borst gezongen wordt!
Het geeft een geweldig gevoel wanneer je uit het niets met elkaar mooie akkoorden kan maken. Deze workshop zal je verbazen over je improviserend vermogen. Het is werkelijk veel makkelijker dan je denkt. We gaan vrijuit zingen zonder bladmuziek, alle ideeen zitten immers al in je hoofd. Ontdek je stem, ontdek je kracht!

Het doel van de zangworkshop is om samen gezellig te zingen. Op een eenvoudige manier komen we al snel tot meerstemmige melodieen. Doordat ik de muziek voorzing wisselen we snel van muziek en is de zangworkshop dynamisch.

Bekende liedjes worden meerstemmig gemaakt en verkort tot de kern, zoals: "Everthing will change"," We are family " en "Sing sing sing ".

Door naar elkaar te luisteren en met elkaar samen te werken komen we tot een creatief geimproviseerd stemmenorkest. In het begin is het best even spannend, maar uiteindelijk staat deze workshop garant voor een hoop lol en leren we elkaar eens van een andere kant kennen.

Annemieke Bastiaans

Waar en wanneer

Start Op afspraak
Locatie Nader te bepalen

Annemieke komt graag in de provincies Utrecht, Zuid-Holland, Gelderland en Noord-Brabant. Maar in overleg door heel Nederland. Op mijn site heb ik een aantal suggesties voor locaties. U kunt ook zelf een locatie aandragen. De workshop is geschikt voor groepen vanaf 8 personen. Voor een groep tot 30 personen is geen versterking nodig. Vanaf 30 personen wel. Duur is afhankelijk van de grote van de groep.

  Er zijn nog 100 vrije plaatsen.

Georganiseerd door


Voice Joy
Voice Joy Zangworkshops

Mijn cursussen