Stiltedag Mindfulness: eendaagse retraite

Wat gaan we doen

De meeste mensen hebben kunnen ervaren welke wijsheid en rijkdom verborgen ligt in Stilte. Dit kan men gewaar zijn geworden tijdens meditatie-beoefening, tijdens een wandeling in de natuur, maar ook tijdens waardevolle momenten van Stilte in samenzijn.

In Stilte komen we los van onze gewoontepatronen; we laten onze normale reacties en gedragingen even achterwege, waardoor er nieuwe inzichten en ervaringen kunnen ontstaan. Tijdens een Stiltedag gun je jezelf de ruimte om in plaats van te leven vanuit de normale doe-modus om voor een hele dag te verblijven in Zijn. Een dag van Stilte is een uitnodiging tot een diepere ontspanning om weer contact te kunnen ervaren met je Essentie of Ware Aard. Maar al te vaak zijn we hier de verbinding mee kwijt.

De Stiltedagen worden gegeven op een prachtige locatie in het Stilte natuurgebied de Bethunepolder te Tienhoven nabij Utrecht in een omgebouwde Hooischuur uit 1890. Iedereen met ervaring op het gebied van meditatie kan deelnemen. Dit kan bijvoorbeeld mindfulnessmeditatie zijn, maar ook inzichtmeditatie of meditatie vanuit de Zijnsoriëntatie of vanuit de Christelijke traditie. Het maakt voor deelname niet uit welke levensovertuiging je aanhangt.

Wanneer je twijfelt of deelname aan de Stiltedag voor jou passend is, neem dan vrijblijvend contact op met ons.

Georganiseerd door


FTB

Mijn cursussen