Tadelakt, Leem en Fresco

Wat gaan we doen

Cursusaanbod Tadelakt:

Leren werken met de originele Marokkaanse Tadelakt, voor professionals en particulieren.
Cursusdagen: donderdag 8.30 tot 16.30 uur + vrijdag van 8.30 tot 16.00 uur.
De kosten bedragen €480,- (excl. btw.) Lunch, koffie / thee en materialen zijn inbegrepen.
Voor deelname van de workshop vragen we een vooruitbetaling van 25% van het totaalbedrag na ontvangst van de factuur. Restant van het bedrag voor aanvang. Zonder aanbetaling geen deelname.

In twee dagen proberen we u voldoende kennis mee te geven, om vervolgens zelf de aangeleerde technieken verder uit te werken. Voor het werken met Tadelakt is ervaring zeer belangrijk, deze ervaring heb je niet in twee dagen opgedaan.

We doorlopen zelf het proces dat komt kijken bij Tadelakt: ondergronden voorbereiden, verschillende kleuren en materialen verwerken. Ook gaan we zelf monsterplaten maken, die je mee naar huis kunt nemen.

Cursusaanbod Leemstuc:

Leren werken met Leem, leemfinish stuc-en Lustro, voor professionals en particulieren.
Cursusdag: vrijdag van 8.30 tot 16.00 uur.
De kosten bedragen €240,- (excl. btw.) Lunch, koffie / thee en materialen zijn inbegrepen.
In een dag proberen we de deelnemers voldoende kennis mee te geven om vervolgens om de aangeleerde technieken verder uit te werken.

Enige ervaring is belangrijk. Deze ervaring heeft u niet in een dag opgedaan. In onze workshops wijzen wij u vooral op de cruciale momenten tijdens de verwerking waar gelet op dient te worden. We doorlopen het hele stucproces van begin tot eind.
Cursusaanbod Fresco:

Schilderen van een fresco in een natte pleisterlaag.
De dagen duren van donderdag 8.30 tot 16.30 , en op vrijdag van 8.30 tot 16.00 uur.
De kosten bedragen €480,- (excl. btw.) Lunch, koffie / thee en materialen zijn inbegrepen.
In 2 dagen proberen we u voldoende kennis mee te geven om vervolgens eenvoudige fresco`s mee naar huis te nemen. Er wordt gewerkt op een paneel 50x80cm en op een natuursteen kwartsiet 20x20cm.

Ontwerpen zijn er voldoende aanwezig. Indien u zelf een onderwerp heeft dat u wilt gebruiken van bijvoorbeeld portret of foto, dan kunt u dit uiteraard zelf meebrengen. De afbeelding hoeft niet op schaal te zijn.

Georganiseerd door


Eric Jonkers

Mijn cursussen