Circus Workshop

Wat gaan we doen

Clown Kiko / Circus Kiko geeft workshops door heel Nederland op uw locatie.

Bent u op zoek naar een leuke workshop voor uw feest, familiedag, straatfeest, buurtfeest, wijkfeest, persoonneelsfeest, festival, vereniging, school of groepsuitje of een leuke aanvulling op uw teambuildingsprogramma ?

Circus Kiko kan jongleer en circus workshops verzorgen voor kinderen, tieners, jongeren, volwassenen en gemengde leeftijdsgroepen.

Ook leuk voor een actief intermezzo tijdens uw vergadering of bedrijfsfeest, een workshop op school tijdens een themaweek circus of als leuke activiteit in de vakantie!

De workshop kan bestaan uit 1 of meer van de volgende technieken/onderdelen:
jongleren met ballen, sjaaltjes, ringen en kegels, diabolo, flowersticks, chinese borden draaien, eenwieleren, koorddansen, slackline en acrobatiek.

Je kunt daarbij specifiek voor 1 of meer onderdelen gaan of voor een orienterende kennismaking met van alles.
Ook is een workshop ballon modeleren (ballon figuren vouwen) (vanaf een jaar of 10) of een workshop clownerie/ clownesk theater mogelijk.

De workshops kunnen orienterend van aard zijn. Iedereen kan dan zelf een poging wagen en de verschillende circus technieken proberen. We kunnen ook voor een opzet kiezen waarin serieus wat geleerd kan worden. Bijvoorbeeld de basis van het jongleren met 3 balletjes, het vaart maken, sturen en opgooien en vangen van een diabolo of figuren (zoals een hondje, een giraf en een bloem) vouwen van ballonnen.

Indien gewensd kan een (aantal) uur oefenen afgesloten worden met een voorstelling door de deelnemers zelf. Maar de workshops kunnen zeker ook gewoon op zichzelf staan.

We kunnen groepsgewijs / klassikaal werken (als een les) of de workshop geven via een rouleersysteem. Een derde vorm is de "open piste" (circus instuif).

Het leuke van circus is dat iedereen wel ergens goed in is en het geen concurentiestrijd is.
Mocht je juist toch van een wedstrijdelement houden, dan kun je kiezen voor de jongleer battle.

Met een circus workshop werk je op een leuke manier aan veel verschillende vaardigheden zoals concentratie, hand-oog-coordinatie, evenwicht, creativiteit, samenwerken, fantasie, zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen.
Het uitgangspunt bij Circus Kiko is altijd plezier en het gegeven dat iedereen die wil mee kan doen. Daarbij vinden wij het leuk om iedereen te laten ervaren dat er, met wat oefenen, vaak net iets meer mogelijk blijkt dan dat je in eerste instantie dacht.

De Workshops zijn op maat te maken voor alle leeftijden. En kunnen gegeven worden op o.a. feesten, thema weken, sportdagen, festivals, open dagen, scholen, bedrijfsuitjes of als onderdeel van een teambuildings programma.

Neem gerust contact op over de mogelijkheden en de prijs.
De totaal prijs is afhankelijk van meerdere factoren zoals: het aantal deelnemers, de tijdsduur, de gekozen onderdelen/het preciese programma en de locatie (ivm de reiskosten).

Waar en wanneer

Start Op afspraak
Locatie 6541VH Nijmegen

Georganiseerd door


Clown Kiko

Mijn cursussen