Voice Joy zangworkshop meerstemmig zingen

Wat gaan we doen

~~Give everything you got! Energie stroomt wanneer uit volle borst gezongen wordt!
Het geeft een geweldig gevoel wanneer je uit het niets met elkaar mooie akkoorden kan maken. Deze workshop zal je verbazen over je improviserend vermogen. Het is werkelijk veel makkelijker dan je denkt. We gaan vrijuit zingen zonder bladmuziek, alle ideeen zitten immers al in je hoofd. Ontdek je stem, ontdek je kracht!

Het doel van de zangworkshop is om samen gezellig te zingen. Op een eenvoudige manier komen we al snel tot meerstemmige melodieen. Doordat ik de muziek voorzing wisselen we snel van muziek en is de zangworkshop dynamisch.

Bekende liedjes worden meerstemmig gemaakt en verkort tot de kern, zoals: "Everthing will change"," We are family " en "Sing sing sing ".

Door naar elkaar te luisteren en met elkaar samen te werken komen we tot een creatief geimproviseerd stemmenorkest. In het begin is het best even spannend, maar uiteindelijk staat deze workshop garant voor een hoop lol en leren we elkaar eens van een andere kant kennen.

Annemieke Bastiaans

Waar en wanneer

Start Op afspraak
Locatie Utrecht

Prijs is afhankelijk van de groepsgrote, plaats en duur van de workshop. Neem contact op voor de mogelijkheden. En bekijk mijn filmpje op de site: www.voicejoy.nl

  Er zijn nog 30 vrije plaatsen.

Georganiseerd door


Voice Joy
Voice Joy Zangworkshops

Mijn cursussen