Workshop: Creëer je persoonlijke parfum

Wat gaan we doen

"Een parfum betovert en geeft vleugels . Zij versterkt je persoonlijkheid en uitstraling.
Op subtiele wijze wordt zij naar de neus gedragen van anderen”.*

Een geurende en creatieve workshop waarin je een eigen unieke parfum van etherische oliën maakt. Het componeren van een parfum is een creatieve bezigheid waarin intuïtie, fantasie en creativiteit heerlijk hun gang mogen gaan.

Tijdens deze workshop wordt je ingewijd in het maken van een natuurlijke parfum. Uitleg over winning en gebruik van etherische oliën passeren de revue. Verschillende geuren zullen de neus passeren en je gaat ontdekken waar je voorkeuren liggen. Afsluitend gaat iedere deelnemer met haar/zijn eigen unieke parfum creëren. Wordt het een zwoele, frisse, zoetige of kruidige creatie? Laat je meevoeren in de geurenwereld en ontdek het.

Geurstyliste en Natural Perfumer Joanne Klein Wolterink neemt je voor € 29,95 gedurende 2,5 uur mee in de "geurenwereld". Zij doet dit op creatieve wijze en vol passie . Tijdens haar presentaties en/of workshops wisselen beleving, informatie en inspiratie elkaar af. Deze workshops vinden plaats bij Deskowitz (Museumplein) in Amsterdam.

Wil je met een eigen groep? Mail of bel met Joanne, want ook op locatie komt zij deze geurende workshop geven.
Hou haar website van Geur Werkt in de gaten voor een nieuwe datum of schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle geurige ontwikkelingen.

Waar en wanneer

Start Op afspraak
Locatie Nader te bepalen

Gehele jaar door mogelijk

Georganiseerd door


Joanne Klein Wolterink
Geurstylist - Natural Perfumer

Mijn cursussen