Massage weekend 27 februari - 1 maart

Wat gaan we doen

Een weekend om massages te ontvangen en te (leren) geven. Naast de rug komen ook benen en voeten ruim aanbod. Je benen en voeten dragen je de hele dag en het is bijzonder fijn om deze ledematen eens veel aandacht te geven. De reflexzones in je voeten staan in verbinding met de rest van je lichaam. Dat maakt dat je hele lichaam heerlijk kan ontspannen. Als extra hebben we in dit weekend een 4handenmassage! Kom in dit weekend los van het leven van alledag en ga vol energie opgeladen weer naar huis. Het is voor beginners en gevorderden mogelijk om deel te nemen. Alleen of samen!

Het weekend gaat van start op vrijdagavond. We hebben een vol programma, met ook voldoende tijd voor jezelf, tot eind op zondagmiddag. In april, mei, juni, september en november zijn er ook Mazzaze massage weekenden.
Je kunt een weekend los volgen, of een reeks om aan de opleiding tot masseur mee te doen. Mazzaze heeft een unieke combinatie hiervan gemaakt zodat je goed kunt oefenen met verschillende mensen.

Mannen en vrouwen zijn welkom in dit weekend, er is plaats voor 16 deelnemers.
Er gaat een kok mee voor de maaltijden en we verblijven in een mooie accommodatie met fijne massage ruimte. Dat zit allemaal bij de prijs van 285 euro inbegrepen.

Georganiseerd door


Carla Pleijers

Mijn cursussen