Burlesque workshop

Wat gaan we doen

Feestelijke Burlesque workshop waar je leert teasen als Dita von Teese,
poseren als een pin-up girl, en zo sexy zijn als Marilyn Monroe.

Deze 2 uur durende, laagdrempelige workshop is puur voor het plezier van jou en je vriendinnen. Ontdek de Diva, Femme Fatale, Bad Girl of Comedienne in jezelf. Je leert om een burlesque alter ego te ontwikkelen, en uiteindelijk maak je een korte Burlesque act die je aan elkaar op het podium laat zien.
Maar deze workshop brengt meer: D.m.v. humor en theatrale oefeningen leer je elkaar (en jezelf) weer iets beter kennen. De hoofdpersoon (vrijgezel, jarige) wordt extra in het zonnetje gezet.

Tijdens deze burlesque workshop komt er geen bloot aan te pas (tenzij je dat wilt) en gaat dan ook niet zo zeer om danspasjes en strip-tease (zoals bij andere burlesque workshop aanbieders), maar gebruikt het thema 'burlesque' voor een aantal leuke groeps- en solo oefeningen. Deze workshop is dus ook een perfecte aanvulling indien je al een andere burlesque wokshop gedaan zou hebben. De lerares is theater/drama docente, burlesque performer en comedienne en kan zich aan de groep aanpassen om zo het beste eruit te halen. Ze 'breekt het ijs' al snel en verbind de groep. De workshop gaat niet over het teasen van een man (je weet al hoe DAT moet), maar samen met je vriendinnen vier je je vrouwelijkheid (met een knipoog). Lachen en plezier is troef!
Eventueel meenemen: showkleding (kleding waarin je je sexy voelt). Evt. netkousen, korsetten e.d. Wij leveren (lenen kosteloos) aantal grote verenwaaiers en handschoenen.

locatie
Art Deco stijl nachtclub/restaurant inclusief podiumpje.
Gelegen aan de rand van de Amsterdamse wallen,
vlakbij het Centraal Station Amsterdam.

Prijs voor de Burlesque Workshop is 35- Euro per persoon
inclusief glas Prosecco en bittergarnituur. (afname minimaal t.w.v. 8 personen)

Zeer fotogeniek en de perfecte sfeer voor een 'fun' workshop!
Deze lokatie is beschikbaar op iedere middag tot 17:00 uur. Maar wij hebben beschikking over diverse alternatieve lokaties

AL onze leraressen zijn van de 'eerste lichting' (neo) Burlesque starlets, zeer ervaren on stage EN als lerares/choreograaf/drama docente.
Burlesque workshop.com is de eerste aanbieder van dit soort workshops en de foto's zijn genomen tijdens de daadwerkelijke workshop.
Organisatrice Madame Risquee organiseert tevens vele show/party avonden sinds de introductie van burlesque in Nederland.
"This is the REAL deal!"

Waar en wanneer

Start Op afspraak
Locatie Nader te bepalen

Meestal op zaterdag van 15:00-17:00. Eerder op de genoemde lokatie evt. ook mogelijk. Andere tijden evt. op andere lokatiesw.

  Er zijn nog 25 vrije plaatsen.

Georganiseerd door


Madame Risquée

Mijn cursussen