Massage weekend 15-17 mei 2015

Wat gaan we doen

Een weekend om massages te ontvangen en te (leren) geven. In dit weekend gaan we genieten van een fijne hoofd, nek en schouder massage. We gaan dit stap voor stap doornemen en oefenen om de techniek goed te leren. Deze massage is bijzonder fijn om te kunnen ontspannen en het maakt je hoofd leeg. Als je deze massage ontvangt oefen je ook in loslaten. De buik is een gevoelig gebied, het centrum van de emotie. We doen een buikmassage die je aangenaam zal verrassen! Natuurlijk komt ook de rug massage aan bod!
In dit weekend masseren we vanuit een haptonomische inslag. Bij haptonomie gaat het over een balans tussen denken, voelen en handelen. In dit weekend passen we technieken en oefeningen uit haptonomie toe om in de massage beter te kunnen afstemmen op de gemasseerde.
Kom in dit weekend los van het leven van alledag en ga vol energie opgeladen weer naar huis.

Het is voor beginners en gevorderden mogelijk om deel te nemen. Alleen of samen!
Het weekend gaat van start op vrijdagavond. We hebben een vol programma, met ook voldoende tijd voor jezelf, tot eind op zondagmiddag. In april, mei, juni, september en november zijn er ook Mazzaze massage weekenden.
Je kunt een weekend los volgen, of een reeks om aan de opleiding tot masseur mee te doen. Mazzaze heeft een unieke combinatie hiervan gemaakt zodat je goed kunt oefenen met verschillende mensen. Mannen en vrouwen zijn welkom in dit weekend, er is plaats voor 16 deelnemers.

Er gaat een kok mee voor de maaltijden en we verblijven in een mooie accommodatie met fijne massage ruimte. Dat zit allemaal bij de prijs van 285 euro inbegrepen.

Georganiseerd door


Carla Pleijers

Mijn cursussen