Hakken in Frankrijk

Wat gaan we doen

St. Genies in de Dordogne Cést la vie!
Programma: Vanaf zondagmiddag 16.00 uur bent u van harte welkom in 'La Source'. U kunt de locatie verkennen en kennismakenmet de andere deelnemers. Diner om 19.30 uur. De volgende dag - na het uitgebreide ontbijt - zijn de beeldhouwlessen van 9.00 uur tot 13.00 uur. Het driegangendiner is om 13.30 uur. Na het diner is er de mogelijkheid om zelfstandig verder te werken of te genieten van de prachtige omgeving. Vrijdag wordt de cursus afgesloten met een eindpresentatie van de beelden rond 18.30 uur met uitgebreide borrel. Maximaal 10 deelnemers per cursusweek. Het vertrek is zaterdagochtend na het ontbijt.
Werkwijze: Tijdens de beeldhouwlessen werken we in Serpentijn, een prachtige steensoort uit Afrika. De steen wordt voor aanvang van de cursus bij “Keigaaf” in Hilversum uitgezocht en door u zelf vervoerd naar Frankrijk. Vraag de folder aan. Gaandeweg de cursus komen vele aspecten van het beeldhouwen aan bod. Naast de diverse technieken van het hakken is er veel aandacht voor gebruik gereedschap. Al werkende komt het beeld op een intuïtieve wijze te voorschijn.
Kosten: Beeldhouwles, gebruik gereedschap, verblijf 'La Source', inclusief maaltijden (ontbijt en diner) en dranken. € 595,-- per persoon, verblijf in een eigen tweepersoons kamer, gedeelde badkamer. Kosten meekomende partners € 295,-- per persoon incl. maaltijden en verblijf op de tweepersoons kamer.

Georganiseerd door


Peggy Eras

Mijn cursussen