Stress reductie : geen eikel maar een bamboeblad

Wat gaan we doen

Nu vanaf 99,-- De trainingen zijn ook vaak in het weekend.
Ik ben geen eikel maar een bamboeblad

Een eik zal in een heftige onweersbui met veel wind en regen omdonderen. Een bamboe zal in diezelfde storm zijn mannetje staan. Wat ben jij nou eigenlijk een eikel of een bamboeblad? Ze zeggen ook wel je hoeft niet aan een boom te hangen om een eikel te zijn. Kortom het is duidelijk blijf zo ver mogelijk bij de eik vandaan.

Hoe zorg je nou dat je in de dagelijkse stormen veerkrachtig bent en blijft? Kans is groot dat je dat nu nog niet weet. Wij hebben ruime ervaring in het trainen en coachen hierin. Wij leren je technieken die je helpen bij problemen van alle dag waar jij tegen aanloopt. Je neemt tools mee die je direct kunt inzetten. De volgende keer als je tegen een vergelijkbare situatie aan loopt merk je al dat je hier anders mee om gaat. Je bent al wat veerkrachtiger. Je maakt namelijk in je lijf en hoofd namelijk nieuwe paadjes aan waardoor je anders, lees beter tegen de situatie aan kijkt en er dus beter mee omgaat.
Inbegrepen bij de cursus is de emwave 2. Dit is een apparaatje waar in je kan meten hoe het gesteld is met je emoties. Dit word als het ware je nieuwe vriendje die je helpt bij het omgaan met je stresssituaties. Er is meer dan 20 jaar ervaring met deze techniek onder ander om mee af te vallen.
lees op onze site voor meer details

Waar en wanneer

Start Op afspraak
Locatie zwolle-zuid, Zwolle

Door de week zijn we vaak (te) druk. Daarom is deze workshop op zaterdag of zondag. 4 keer elke veertien dagen gedurende 2 1/2 uur.

  Er is nog 1 vrije plaats.
Start Op afspraak
Locatie zwolle-zuid, Zwolle
  Er is nog 1 vrije plaats.

Georganiseerd door


Jeroen Stoffels

Mijn cursussen