Training Snellezen en Mindmappen

Wat gaan we doen

Cursus Snellezen en Mindmappen
In onze 1 daagse training snellezen en mindmappen leert u sneller lezen met een beter tekstbegrip. Wij werken in kleine groepen, zodat we u maximale aandacht kunnen geven.

We laten u ervaren hoe (snel)lezen werkt, waar uw barrières liggen en vooral hoe u uzelf kunt verbeteren. Hierdoor kost lezen voortaan minder energie en gaat het u veel makkelijker af. Ideaal tijdens studeren, lezen van e-mails of vakliteratuur.

Tevredenheidsgarantie
Effectivitijd geeft op alle trainingen tevredenheidsgarantie. Dit houdt in dat er pas betaald hoeft te worden als de training succesvol is verlopen.

Waarom snellezen en mindmappen?
De gemiddelde leessnelheid in Nederland is 250 woorden per minuut (wpm). Onze hersenen kunnen echter met 1500 wpm lezen. We laten tijdens het lezen dus een groot deel van onze hersencapaciteit onbenut. Met onze snelleestechnieken leert u lezen met het gebruik van uw volledige hersencapaciteit. Door de hogere snelheid zijn uw hersenen veel meer gericht op het lezen zodat;
•uw aandacht minder snel afdwaalt
•het verwerken van enorme hoeveelheden informatie makkelijker is
•u veel minder tijd kwijt bent met lezen

Mindmappen is een methode om gelezen informatie blijvend te onthouden. De informatie wordt overzichtelijk weergegeven in een mindmap zodat u het makkelijker onthoudt en het een vervolg kunt geven. Denk aan het maken van een verslag, rapport, beleidsplan, offerte, scriptie, etc.

Programma

  • Testen van oude en nieuwe leessnelheid;
  • Uitleg van snelleestechnieken en mindmaptechnieken;
  • Snellezen vanaf beeldscherm/Ipad;
  • Demonstratie van mindmapsoftware en onze gratis snelleessoftware Sharereader
  • Specifieke toepassingen van snellezen en mindmappen

Cursisten worden verzocht om een (studie)boek mee te nemen dat al enkele weken of zelfs jaren ligt te wachten om gelezen te worden. Tijdens de training snellezen maken we een leesplan voor dit boek en leert u alle informatie in een mindmap weer te geven. Zo onthoudt u de informatie beter en kunt u er wat mee gaan doen.

4 maanden follow-up
Het is belangrijk om de technieken ook na de training te gebruiken voor een blijvend resultaat. Daarom ontvangt u na de training 4 maanden lang oefeningen om de geleerde theorie optimaal te oefenen en toe te passen. 4 weken na de training plannen we een online e-consult waarin de voortgang wordt besproken. Ook kunt u achteraf vragen stellen en om advies vragen.

Locatie & tijd
De open training is in hotel Breukelen, direct naast afrit 5 van de A2 en 2 minuten lopen van het NS-station Breukelen. Er is gratis parkeergelegenheid voor het hotel. De training is van 9:30 uur tot 16:30 uur. Tussen 12.00 uur en 13.00 uur krijgt u een lunch aangeboden.

Investering
Open inschrijving
1 dag: € 295,- (excl. btw, incl. cursusmateriaal, certificaat en oefeningen & ondersteuning na de training)

In company
1 dag: € 1250,- (excl. btw & reiskosten, incl. cursusmateriaal, certificaat en oefeningen & ondersteuning na de training)
+/- 12 personen

Certificaat
Na afloop van de cursus ontvangt u van ons een certificaat als bewijs van deelname met daarop uw nieuw verworven leessnelheid.

Interesse, vrijblijvende offerte of meer informatie?
tel. 071-8884030 (7 dagen: 08:00 - 21:30 u.)

Georganiseerd door


Jan-willem Ouwehand
Traininer

Mijn cursussen