Cursus Acteren voor de camera

Wat gaan we doen

Al sinds 1996 zijn wij een onafhankelijk acteerinstituut voor iedereen die wil leren acteren.
Wij hebben een speciale benadering van acteren gecreëerd, die gebaseerd is op het bereiken van geloofwaardig, 'echt' spel.
Onze methode bestaat uit een mix van onze eigen internationale ervaringen, samen met de beste acteermethodes voor camera.
Al onze trainingen kenmerken zich door een professionele aanpak waarin er aandacht is voor ieders persoonlijke ontwikkeling.
Onder leiding van gediplomeerde en ervaren regisseurs en acteurs begeleiden we je stap voor stap naar het bereiken van jouw acteerdoel.

De methodes waarmee wij werken worden in de hele wereld en met name in Amerika, al jaren toegepast door alle grote namen uit de filmwereld en is er op gericht zo realistisch mogelijk te leren acteren.

In onze cursussen werk je met originele nationale en internationale televisie- en filmteksten (zowel comedy als drama, als soap). Je gaat aan de slag met emoties, je maakt kennis met verschillende camerastandpunten en nog veel meer...

Wij bieden diverse cursussen aan van beginner tot en met gevorderd. De cursussen worden in het weekend gegeven zodat je 2 dagen lang, ruim 14 uur "achter elkaar" bezig bent met Acteren. Ook hebben wij een traject van 3 maanden.

De groepen zijn klein (maximaal 10 personen) en wij streven ernaar om de mensen met dezelfde ervaring en motivatie bij elkaar in te delen.

Waar en wanneer

Start Op afspraak
Locatie Almere Haven, Almere

Indeling cursussen zijn te vinden op onze website. Zaterdag en zondag van 10:00 - 17:00 uur

  Er zijn nog 10 vrije plaatsen.

Georganiseerd door


Joost Buitenweg / RJBStudio

Mijn cursussen