Vrijgezellenparty Unieke herinnering maken

Wat gaan we doen

Ben je op zoek naar een creatieve vrijgezellenworkshop? Dan is dit misschien wel wat voor jou! Samen met vrienden of vriendinnen een middag of avond een unieke herinnering maken! Samen aan de slag met pallethout. Een uniek product maken voor een ieder apart of samen een groter product maken voor de aankomende bruid of bruidegom! In overleg is alles mogelijk!

Actief en creatief aan de slag!

Voorafgaand aan de workshop zorgen wij ervoor dat alles voor u klaarstaat. Naast het houten basisproduct zorgen wij voor alle benodigde materialen om te versieren. U kunt het hout beschilderen, tamponneren, een tekst branden en/of versieren met verschillende materialen. U kunt hierbij denken aan lintjes, knoopjes, kralen, potjes en andere materialen. Wanneer u zelf mooie materialen heeft, mag u deze uiteraard ook gebruiken. U gaat

Gezelligheid en creativiteit

Een workshop bij ons staat garant voor een aantal gezellige uurtjes. Terwijl u aan het knutselen bent, heeft u voldoende tijd om gezellig te kletsen met de andere deelnemers. En doordat u zelf bepaalt wat u maakt, kunt u het zo ingewikkeld maken als u zelf wilt. Hierdoor is de workshop voor iedereen toegankelijk.

Wat kost het?

De prijs voor de workshop is € 25,-
Uiteraard kunnen wij ook speciale arrangementen maken met hapjes en drankjes.
Wilt u meer weten over de workshop? Wij staan altijd voor u klaar om u te voorzien van aanvullende informatie.

Waar en wanneer

Start Op afspraak
Locatie Nader te bepalen
  Er zijn nog 15 vrije plaatsen.

Georganiseerd door


Re5 interieur

Mijn cursussen