Inspiratiereis

Wat gaan we doen

Ga je mee op reis om te ontdekken wat jij leuk vind om te doen, om energie van te krijgen, blij van te worden en op een ontspannen manier genieten. Wellicht treed je ook een keer buiten je comfortzone! Een ontdekkingstocht door verschillende bronnen. Samen ontdekken en bezig zijn, in verbinding met andere vrouwen ervaren en beleven. Tijdens deze reis maken we gebruik van inspiratiebronnen zoals massage, klankschalen, meditatie, rituelen, familieopstellingen, pantoum schrijven, mandala tekenen, kundalini meditatie, tarot-labyrinth, maya kalender, kracht van kleuren en inzichtkaarten.
Je krijgt zeker nieuwe inzichten over jezelf en het zijn ontspannende avonden waarin je in verbondenheid met andere vrouwen kunt genieten van deze mooie en bijzondere inspiratie reis.

Op allerlei momenten dienen zich nieuwe ontwikkelingen aan die kunnen leiden tot creatieve en of spirituele workshops. Mazzaze heeft inspiratiereizen ontwikkelt en vormgegeven. Twee keer per jaar zijn er nieuwe startmomenten. Uit een van die reizen is een vrouwencirkel ontstaan. En wie weet wat er nog meer ontstaat!

De inspiratie reis is een reeks van 6 avonden, in een groep van 4 – 6 vrouwen. Schrijf je nu in!
De gehele reeks kost €75,- inclusief thee/koffie.

Een nieuwe reis gaat van start op woensdag 25 februari 2015
Data: 25 febr | 18 maart | 8 en 29 april | 20 mei | 10 juni.
Tijd: 19.30-21.30 uur in Leusden bij Mazzaze.

Georganiseerd door


Carla Pleijers

Mijn cursussen