Je levensverhaal in woord en beeld

Wat gaan we doen

Je levensverhaal opschrijven. Veel mensen beginnen eraan, maar houden ook weer op met schrijven. Ze zien door de bomen het bos niet meer of denken dat hun leven niet interessant genoeg is. Niets is minder waar. Elk leven is bijzonder en rijk. Ontdek de schatten in jouw verhaal en maak met behulp van korte, concrete schrijf- en tekenopdrachten je eigen levensboek.

Je schrijft tijdens deze workshop geen compleet, gestructureerd verhaal, maar je kijkt terug op een aantal fragmenten uit je leven. Uit de oefeningen tijdens de workshop ontstaan teksten, tekeningen en gedichten die worden samengevoegd tot een A5-boekje, dat je thuis later kunt aanvullen. Door op een andere manier naar je eigen verhaal te kijken – zonder daar een oordeel over te vellen – vind je de schatten (of levenslessen) die in je verhaal verborgen zitten. De workshop is tevens een manier om kennis te maken met reflectief schrijven en tekenen.

Schrijf- of tekenervaring is niet nodig. Wel nieuwsgierigheid om naar je eigen verhaal te willen kijken. Je werkt afwisselend individueel of in kleine groepjes.

Voor wie
Voor iedereen die op een andere manier naar zijn of haar levensverhaal wil kijken of ter inspiratie voor mensen die al bezig zijn hun levensverhaal op te schrijven.

Praktisch
Wanneer Je kunt kiezen uit twee data: vrijdag 24 april 2015 van 9.30 – 12.30 uur
of vrijdag 25 september 2015 van 9.30 – 12.30 uur
Waar Praktijkruimte Moolelo, Best (vlakbij Eindhoven)
Groep maximaal 5
Meenemen Pen, papier en minimaal 4 foto’s waar je zelf op staat.
Kosten € 37,50 per persoon (inclusief btw en materiaal voor het maken van je levensboek)

Georganiseerd door


Wendy Smit

Mijn cursussen