Modern Aziatische kookworkshop: De Oosterse keuken

Wat gaan we doen

Tijdens de Modern Aziatische kookworkshop gaat u gezamenlijk, onder begeleiding van Indische kok Ben, aan de slag met het bereiden van een uitgebreid diner. De kookworkshop vindt plaats in de verwarmde en gezellige kookstudio in de kassen van De Groene Schuur. Er wordt gekookt met producten uit eigen kwekerij en na het kokkerellen wordt er gezellig getafeld onder genot van een lekker drankje. Na afloop krijgen de deelnemers de recepturen mee naar huis. De kookworkshop duurt ongeveer 3 uur.

De kookworkshop wordt begeleid door de Indische Ben die alle snufjes van de Aziatische keuken kent. Het diner zal bestaan uit een combi van verschillende Aziatische gerechten.
Alle ingrediënten en een kopje koffie of thee bij ontvangst zijn bij de prijs inbegrepen.

De kookworkshop vindt plaats in de verwarmde en gezellige kookstudio in de kassen van De Groene Schuur in Groessen (nabij Arnhem) De kookstudio is gevestigd in de tuinbouwkassen van dit landelijke bedrijf. Makkelijk bereikbaar en ruime, gratis parkeergelegenheid!

De kookworkshop staat garant voor een gezellig samenzijn, gezamenlijk het eten bereiden onder genot van een lekker drankje en daarna gezellig tafelen.

Georganiseerd door


De Groene Schuur

Mijn cursussen