Kookworkshop Proef het voorjaar/Paasmenu

Wat gaan we doen

Tijdens de kookworkshop Proef het Voorjaar gaat u gezamenlijk onder begeleiding van ervaren koks aan de slag met het bereiden van een uitgebreid diner. De recepten van deze kookworkshop kunt u ook gebruiken voor uw Paasdiner. Er wordt gekookt met groenten uit eigen kwekerij en na het kokkerellen wordt er gezellig getafeld onder genot van een lekker drankje.

Na afloop krijgt u de recepturen mee naar huis. De kookworkshop duurt ongeveer 3 uur. Alle ingrediënten en een kopje koffie of thee bij ontvangst zijn bij de prijs inbegrepen.

De kookworkshop vindt plaats in de verwarmde en gezellige kookstudio in de kassen van De Groene Schuur in Groessen (nabij Arnhem) De kookstudio is gevestigd in de tuinbouwkassen van dit landelijke bedrijf. Makkelijk bereikbaar en ruime, gratis parkeergelegenheid!

De kookworkshop staat garant voor een gezellig samenzijn, gezamenlijk het eten bereiden onder genot van een lekker drankje en daarna gezellig tafelen. Dit alles in een rustig, groene en inspirerende omgeving!

Georganiseerd door


De Groene Schuur

Mijn cursussen