Wat gaan we doen

DJ workshop met een groep?
Binnenkort een vrijgezellenuitje, teamuitje of bedrijfsfeest? Kies dan voor onze DJ workshops! In de workshop leer je in een groep de fijne kneepjes van het DJ vak, en leer je draaien als superstar DJ's zoals Armin van Buuren of Afrojack dit doen.

Hoe verloopt jullie DJ workshop?
In de workshop laten we zien hoe de apparatuur werkt, hoor je hoe een housenummer is opgebouwd, en leggen we uit hoe je het ritme kunt gebruiken voor de perfecte mix. Uiteindelijk ervaar je zelf hoe het is om een echte DJ te zijn en sta je het grootste deel van de tijd zelf te draaien! De workshop duurt 1,5 uur.

Waarom DJ-workshop?

Workshops door professionele, internationale DJ's!
Les op dance-scene standaard apparatuur (Pioneer Pro DJ)
DJ certificaat voor elke deelnemer
Gebruik van meerdere DJ-sets
Voor kleine maar ook voor grote groepen
Door heel Nederland

Is ervaring nodig?
Het is niet nodig om al ervaring te hebben met het draaien van muziek! De workshopleider bouwt het vanaf begin af aan op. Voor deelnemers die al wel wat meer ervaring hebben, hebben de workshopleiders ook nog genoeg uitdagende tips en trucs achter de hand!

Prijzen:
De groepsworkshop boek je 7 personen en kost €30,25,- per persoon (excl BTW).

Waar vindt de workshop plaats?
De workshop kan worden gegeven op jullie eigen locatie. Nog op zoek naar een leuke locatie? Dan hebben wij eventueel een locatie voor je! Kijk bij locaties voor onze ruimtes in Amsterdam, Utrecht, Geldermalsen, Den Bosch, Eindhoven, Rotterdam, Arnhem, Apeldoorn, Zwolle of Nijmegen.

Arrangementen
Boek de workshop in combinatie met een andere leuke activiteit! Bijvoorbeeld een workshop cocktailshaken of radiomaken, of een bierproeverij! Kijk hiervoor bij arrangementen.

Waar en wanneer

Start Op afspraak
Locatie Nader te bepalen

Wij bieden de mogelijkheid voor groepen om een workshop te volgen. Deze workshop kan bijvoorbeeld geboekt worden voor een bedrijfsfeest, vrijgezellenfeest, als incentive of gewoon als leuke activiteit met een vriendengroep!

Start Op afspraak
Locatie Nader te bepalen

Individuele workshops zijn ook mogelijk in onze les studio in Geldermalsen. Voor het plannen van een workshop kun je contact met ons opnemen!

  Er is nog 1 vrije plaats.

Georganiseerd door


Koen van der Weijden
DJ-Workshop

Mijn cursussen