Cd opnemen in een professionele geluidsstudio

Wat gaan we doen

Tijdens de opname zijn jullie de "Idols". Samen met uw vrienden, collega's of uw familie in een paar uur een eigen unieke CD opnemen in een professionele studio onder begeleiding van een ervaren geluidstechnicus. Voel jezelf artiest, hilariteit gegarandeerd!

In een paar uur een originele CD opnemen in onze professionele opname studio onder begeleiding van een ervaren geluidstechnicus. Deze workshop CD opnemen is geschikt voor jong tot oud, met en zonder "The Voice". In iedereen schuilt een ster.

Je hebt de keuze uit 2 verschillende uitjes: een CD opname van 1 nummer of een CD opname van 2 nummers. Allereerst nemen we de originele of zelf geschreven songtekst met elkaar door.Een paar zanginstructies en tips verhelpt alle microfoonvrees en zorgt voor de vrolijke noot.

Daarna gaan jullie zelf achter de microfoon inzingen en gaan we opnemen. Wees gerust; onze geluidstechnicus helpt zelfs de meest verlegen personen over de drempel en je zult verbaasd zijn over je eigen talent.

Als alles is opgenomen gaat de geluidstechnicus het nummer afmixen. Het afmixen duurt circa 30 minuten.
Terwijl jullie hierop wachten drink je een drankje aan onze gezellige bar of kijk je met de geluidstechnicus mee.
Wanneer het eindresultaat is afgemixed wordt het nummer (inclusief een foto en een blooper) op een CD gedupliceerd.
De CD krijg je gelijk na afloop mee.

Je kiest zelf het nummer of nummers die je wilt gaan inzingen, dit kan Engelstalig, Nederlandstalig of zelfs een lied in een andere taal zijn.Wij vernemen graag van te voren wat u wilt gaan inzingen. Zo kunnen wij de juiste muziekbanden voor jullie klaarzetten en voorbereiden.

Extra

  • Extra CD's zijn af te nemen voor Euro 5,00 per CD. Bij grotere aantallen worden de extra CD's binnen 3 werkdagen opgestuurd.
    \- Zangcoach, als extra optie is het ook mogelijk om een ervaren zangcoach voor deze CD workshop in te huren voor Euro 150,00 extra. Zij/hij begeleidt al dirigerend en stimulerend het opname-proces en leert jullie zo spelenderwijs zingen.

Een ervaren zangcoach is voor deze CD workshop niet noodzakelijk maar het is een extra optie.

Waar en wanneer

Start Op afspraak
Locatie Oosthaven 12 2801 PB GOUDA

Datum en tijd op aanvraag. IIn overleg mogelijk van maandag t/m zondag ochtend, middag en avond. De workshop duurt bij de opname van 1 nummer 2 uur. Wil je twee nummers opnemen duurt de workshop 3 uur.

  Er zijn nog 75 vrije plaatsen.