Versterken van je persoonlijke kracht

Wat gaan we doen

In deze - voor iedereen onmisbare - training leer je ongewenst gedrag van jezelf om te buigen naar effectiever gedrag en ontwikkel je je eigen kracht. Aan bod komen: innerlijke waarden, overtuigingen, emoties, doorbreken van gedragspatronen, Mindfulness, The Work van Byron Katie, de invloed van waarnemen, krachtbronnen en ontwikkeling van je groeipotentieel en kwaliteiten.
Door de ervaringsgerichte werkwijze van deze cursus hopen we het volgende te bereiken: effectiever met situaties en emoties omgaan, ontwikkelen van bewustzijn en inzichten, verdieping van relaties, gewenste resultaten kunnen behalen, regie over je leven en bewuste keuzes maken, meer rust en je krijgt concrete handvatten voor zelfmanagement.

DOCENT:

Trucella van Moorselaar
Trucella van Moorselaar is coach, trainer, organisatie- en loopbaanadviseur, ondernemer en intermediair. Zij is als zelfstandige bezig op het terrein van mensen opleiden, activeren, adviseren, trainen en coachen in persoonlijke- en arbeidssituaties.
Vanuit haar eigen onderneming TVM Werk & Advies is zij aangesloten bij de beroepsvereniging voor trainers en coaches NOBCO en de beroepsvereniging voor loopbaan Professionals Noloc en werkt zij volgens de gedragscodes van NOBCO, Noloc, NIP en het CMI.

Georganiseerd door


Volksuniversiteit Amstelland

Mijn cursussen