Cd opnemen voor 1 persoon in de geluidsstudio

Wat gaan we doen

Tijdens de opname ben jij "The Voice". Ben je niet met een groep? Wil je alleen iets inzingen? Of wil je een leuk uitje aan iemand kado geven? Dat is mogelijk! Neem in een paar uur een eigen unieke CD op in een professionele studio onder begeleiding van een ervaren geluidstechnicus.

Deze workshop is geschikt voor jong en oud, van NIX-factor tot X factor. In iedereen schuilt een Voice.
Je hebt de keuze uit 2 verschillende workshops: een CD opname van 1 nummer of een CD opname van 2 nummers.

Allereerst krijg je een aantal instructies en gaan we inzingen. Vervolgend wordt het nummer echt opgenomen en het laatste half uur gaan we de CD afmixen. Wanneer het eindresultaat is afgemixed wordt het nummer (inclusief een foto en een blooper) op een CD gedupliceerd. Aan het einde van het uitje krijgt je gelijk de CD mee.

Je kiest zelf van te voren het nummer of de nummer die je wilt inzingen, dit kan Engelstalig, Nederlandstalig of zelfs in een andere taal zijn. Wij vernemen graag van te voren welk nummer(s) je wilt inzingen. Zo kunnen wij de juiste muziekbanden klaarzetten en voorbereiden.

Weet je bij je boeking nog niet welk nummer je wilt inzingen? Geen enkel probleem. Je mag dit ook kort van te voren doorgeven.
Je hebt de keuze om de originele tekst in te zingen, maar natuurlijk mag je ook een zelf geschreven tekst inzingen op een bestaand nummer.

Extra opties
\- Extra CD's: extra CD's zijn af te nemen voor Euro 5,00 per CD. Bij grote aantallen worden de extra CD's binnen 3 werkdagen opgestuurd.
\- Zangcoach: Als extra optie is het ook mogelijk om een ervaren zangcoach voor deze CD workshop in te huren voor Euro 150,00 extra.
Hij begeleidt al dirigerend en stimulerend het opname-proces en leert je zo spelenderwijs zingen.
Een ervaren zangcoach is voor deze CD workshop/uitje niet noodzakelijk maar het is een extra optie.

Waar en wanneer

Start Op afspraak
Locatie Oosthaven 12 2801 PB GOUDA

Datum en tijd op aanvraag. In overleg mogelijk van maandag t/m zondag ochtend, middag en avond. Neem je één nummer op dan duurt de workshop 2 uur, bij twee nummers duurt de workshop 3 uur.

  Er is nog 1 vrije plaats.