Papier Crafting mini workshop

Wat gaan we doen

Wil je graag kennis maken met stempelen en manieren om papier te gebruiken? Heb je inspiratie en motivatie nodig om voor je kind iets leuks te maken om op school uit te delen? Zin om even van huis weg te zijn, nieuwe mensen te ontmoeten en iets creatiefs te doen?

Dan ben je hier aan het goede adres. Deze mini workshops Papier Crafting zijn voor iedereen die eens een keer wat wil proberen met papier en stempels. Het zijn snelle en simpele events die je zullen introduceren met de geweldige Stampin' Up producten, die je vertrouwt maken met verschillende technieken om papier te gebruiken, en om je een kans te geven om wat uit te proberen voordat je tot aanschaf van producten overgaat.

In de curus Papier Crafting maak je 1 creatief project met papier. De cursus vindt wekelijks plaats en iedere week maken we een ander project. De projecten variëren van kaarten tot fraaie cadeau doosjes, mini foto boekjes of uit-deel projecten voor in de klas of een feestje. Alle benodigde materialen, koffie, thee en versnaperingen zijn inbegrepen. Deze cursus is voor minimaal 2 personen en maximaal 6 personen.

Op 25 Februari 2015 maken we een cadeau doosje om weg te geven.

Georganiseerd door


Floor Knol-Stellingwerff
Scrapbooking Society

Mijn cursussen