Workshop Buikkracht

Wat gaan we doen

Veel mensen hebben een ambivalente verhouding met hun buik. Ze negeren ze dit onderdeel van henzelf of willen deze zelfs verbergen en zo ontkennen.

Dat is jammer want hier wordt al je voedsel verteerd, jouw lijf van energie voorzien en je lichaam gezuiverd. Daarnaast is het de zetel van je persoonlijkheid, je innerlijke krachtcentrale, de plek van waaruit je sturing aan je leven geeft, zelfvertrouwen en rust ervaart. Als tenminste je relatie goed is met je buik en je goed naar haar luistert…

Om jou de gelegenheid te geven om je relatie met je buik te verbeteren en de schat die je buik herbergt te ontdekken organiseert Caroline Ligtenberg op 4 maart een workshop ‘Buikkracht’. Een Do-In yogales waarbij we onze buik – hara – onderzoeken, trainen en bekrachtigen. Daarnaast ontvang je praktische theoretische informatie waar je uit kunt blijven putten om ‘in je hara’ te blijven. Het centrum van jouw systeem van waaruit je in vertrouwen en in rust kunt leven.

De workshop begint om 10.30 (inloop vanaf 10.15) en eindigt om 12.30. Lunchtijd.
Waar: Yogahouse Arnhem aan de Putstraat 11 midden in het modekwartier.
Kosten: €12,50 inclusief hand-out. Mensen met een maandabonnement Do-In Yoga bij Caroline hoeven niets extra’s te betalen. De workshop valt dan binnen hun abonnementsgeld.
Programma:
10.15 inloop
10.30 start met korte uitleg
10.45 start Do-In yogales met aandacht voor je buik. De oefeningen bestaan uit strekkingen, energie en kracht opwekkende oefeningen, ademhalings-, zelf massage- en meditatieve oefeningen.
12.00 thee drinken, de buik via onze smaakpapillen verwennen, ervaringen uitwisselen, vragen stellen.
12.30 einde

Georganiseerd door


Caroline Ligtenberg
Do-In Yoga docent en begeleider van zelfstandige professionals

Mijn cursussen