Vachtvilten - kleed van een schapenvacht

Wat gaan we doen

Schapenvacht vilten !
Je maakt een schapenvacht van vilt, dus helemaal diervriendelijk, zacht en wasbaar !
Een verrijking voor je interieur als je van pure en natuurlijke materialen houdt.

Het is heerlijk om een dagje met pure materialen zoals wol te werken. Pure Mindfullness!
Kom op het ZachtAardig Atelier en ontwerp je eigen design -vacht onder begeleiding van beeldend kunstenares en viltdocente Anna. Je leert de vilttechniek snel aan, en je gaat dezelfde dag nog naar huis met een prachtig viltkleed! Mooi voor op je bank of voor de haard ! Zelfs aan de muur bevestigd zorgt een vachtkleed voor een natuurlijke warme sfeer .
Door het intact laten van de lokken en krullen van een vacht ontstaan prachtige texturen in het kleed. We werken met warm water en olijfzeep, wat een weldaad is voor je handen.
De workshops zijn fysiek best een beetje pittig en vooral geschikt voor mensen die graag met de handen werken. Gelukkig is er een viltmachine dat een deel van het werk kan overnemen.
Is een dag vachtvilten misschien wat te intensief voor jou? Dan kun je kiezen voor een dagdeel van 2,5 uur! In deze tijd kun je een kleiner vachtje komen vilten. Leuk voor een stoel of houten bankje of voor jouw kat !
Mijn atelier heeft een voorraad aan vachten om uit te komen kiezen ! Zelf een vachtje meenemen kan ook.
De viltlessen worden gegeven op het atelier van de kunstenaar, in Heemstede, Camplaan 40 en is eenvoudig met auto of ov te bereiken.
t. 06.46305695

Waar en wanneer

Start Op afspraak
Locatie Nader te bepalen
Start Op afspraak
Locatie Nader te bepalen
  Er zijn nog 4 vrije plaatsen.

Georganiseerd door


Anna van Eerde
ZachtAardig Vilt

Mijn cursussen