Gelukkig Excelleren op het Werk

Wat gaan we doen

Workshop Gelukkig Excelleren
Betrokken zijn bij je werk verhoogt het werkplezier, de productiviteit en verlaagt het ziekteverzuim. Duurzaamheid haalt het beste in mensen naar boven.

Slechts 9% van de werknemers in Nederland is echt betrokken bij het werk dat ze doen.
Dit is slecht voor de winst van bedrijven, want de productiviteit van betrokken medewerkers is 30% hoger dan van minder betrokken werknemers. Nederlandse bedrijven laten dus veel winst liggen. Betrokken werknemers zijn niet alleen productiever, maar zijn ook nog gelukkiger dan hun minder betrokken collega’s. Hoe zorg je ervoor dat werknemers meer betrokken raken bij het werk dat ze doen?

Durf te kiezen voor jouw werkplezier en geluk. Doe dit als young professional die op zoek is naar een baan, maar ook als leidinggevende is het van belang om te kiezen voor jouw werkplezier en geluk en dat van jouw medewerkers. Gelukkige werknemers zijn niet alleen productiever, maar scoren op vele andere terreinen beter dan hun minder gelukkige collega’s.

Hoe kun je de betrokkenheid bij jouw werk en hoe kun je als werkgever de betrokkenheid van jouw werknemers bij hun werk vergroten? Duurzaamheid kan de sleutel zijn om dit te veranderen. Het creëren van werk dat niet alleen kaal financieel of logistiek van aard is, maar ook een maatschappelijk doel dient zorgt ervoor dat mensen het beste uit zichzelf halen. Werken aan duurzaamheid is zowel goed voor het geluk van de werknemer alsmede zijn of haar productiviteit! Geïnteresseerd geraakt? Volg de workshop op 12 maart.

Doelgroep
Zowel leidinggevenden als werknemers.

Programma
-PERMA: Score op verschillende gelukselementen
-De wetenschap van geluk en maakbaarheid van geluk.
-Intrinsieke motivatie: autonomie, persoonlijke ontwikkeling en betekenisgeving
-Flow
-De Pomodoro techniek
-Duurzaamheid als ultiem doel: zingeving

Praktische zaken
De training wordt gehouden op donderdag 26 maart bij Sustainable Talent, Gebouw De Alchemist, Koningin Wilhelminalaan 8, 3527 LD Utrecht. Voor optimaal rendement van de workshop is er plaats voor een beperkt aantal mensen.

Investering
Je investeert tijd: de workshop start om 19.00 duurt tot 22.00. In het programma zit voldoende pauze. De financiële kosten bedragen 35,- Euro (exclusief BTW, inclusief locatie en koffie en/of thee). De normale prijs voor deze workshop is 95,- Euro. Voor deze workshop een speciale introductieprijs.

Trainer
Michiel Hobbelt is sociaal psycholoog, geluksexpert, onderzoeker en trainer bij organisatie & adviesbureau Duurzaam Geluk.

Georganiseerd door


Michiel Hobbelt
Sociaal Psycholoog

Mijn cursussen