Creatieve vakantie in Hongarije

Wat gaan we doen

Creatieve vakantie in Hongarije, zomer 2016.
In het mediterrane zuidwesten van Hongarije, in een klein artistiek dorpje, verzorgen de beeldhouwers Wout Koppers en Michiel Linders twee creatieve vakantieweken.
Beeldhouwen in steen en hout, boetseren in klei of was, op een gastvrije plek op de voormalige landerijen van Hongaarse graven. We verblijven in Villa Luka, aan de rand van Magyarlukafa. Het landhuis ligt in een glooiend heuvellandschap, direct grenzend aan de oerbossen van een enorm natuurgebied. We werken in de schaduw van de acaciabomen, de rust die er heerst is inspirerend.
Een week lang bezig zijn met een beeld, zoeken naar de juiste vorm, leren wat gereedschap doet, ontdekken dat je meer kunt dan je zelf denkt. En aan het eind van de week gaat iedereen met een beeld naar huis. Beginners én gevorderden!

Er zijn drie arrangementen.
Arrangement 1 Prijs € 625, incl toeristenbelasting. 7 Overnachtingen in gedeelde tweepersoonskamers met eigen badkamer. Inclusief ontbijt, lunch, koffie/thee + diner. Toeslag voor éénpersoonskamer is €125,-
Arrangement 2 Prijs: € 325,- Voor ieder die in de buurt woont of op vakantie is. Zonder overnachtingen, maar met kennismakingsmaaltijd op zaterdag, en afsluitende maaltijd op vrijdag. Inclusief lunch, koffie/thee.
Arrangement 3 Prijs: € 355,- Nieuw dit jaar is de mogelijkheid voor meereisarrangement. Als je mee wilt reizen met je partner, maar niet wilt deelnemen aan de cursus is dit het juiste arrangement. Zonder overnachtingen, maar met kennismakingsmaaltijd op zaterdag, en afsluitende maaltijd op vrijdag. Inclusief lunch, koffie/thee

Gereedschap aanschaffen hoeft niet, alles wat je nodig hebt staat (gratis) voor je klaar. Steen, hout, klei en boetseerwas zijn verkrijgbaar tegen kostprijs.

Week 1: aankomst 25 juni , vertrek 2 juli
Week 2 : aankomst 2 juli, vertrek 9 juli

Georganiseerd door


Wout Koppers
beeldmaker

Mijn cursussen