PUZZELSTUKJES VAN HET BESTAAN/filosofisch wandelen

Wat gaan we doen

Wat is toeval? Wat heeft de oerknal veroorzaakt? Kan er "leven" na de dood zijn? Zijn wij mensen toevallige passanten op een toevallige plaats? Waarom leven we in de dimensie tijd? Waarom heeft de tijd maar één richting? Is er ook een dimensie zonder tijd? Wat zijn onze gedachten eigenlijk en wat doen we ermee? Het zijn maar een paar van de vele onderwerpen van het boek "Puzzelstukjes van het bestaan", geschreven door Willem Geerds.

In de gelijknamige filosofische wandelcursus discussieer je langs prachtige natuurwandelroutes of op een Noordzeestrand met de schrijver van het boek over de vragen die de mensheid zich al lang stelt, de vragen over de ‘raadsels’ van ons bestaan. Hou je van wandelen en filosofische gesprekken en ben je nieuwsgierig naar waar logica je brengt? Verwonder je je regelmatig over prachtige dingen, onbegrijpelijke omstandigheden en wonderlijke verbanden? Dan is deze wandelcursus beslist iets voor jou! De cursus bestaat uit 5 dagdelen (binnen een periode van drie maanden). Je kunt kiezen tussen een wandelcursus met een groep van 3 deelnemers of een 1 op 1 wandelcursus. De wandel locaties bevinden zich in midden- en west Nederland en worden in overleg afgesproken.

Je krijgt bij inschrijving het boek "Puzzelstukjes van het bestaan" toegestuurd.

Waar en wanneer

Start Op afspraak
Locatie Nederland

WANDELCURSUS MET 3 DEELNEMERS
(5 dagdelen binnen 3 maanden) inclusief het boek "Puzzelstukjes van het bestaan" .

Bij tegelijk aanmelden van meerdere personen € 10,00 korting per persoon op de basis cursusprijs van € 109,00 p.p.

  Er zijn nog 3 vrije plaatsen.
Start Op afspraak
Locatie Nederland

1 op 1 WANDELCURSUS
(5 dagdelen binnen 3 maanden) inclusief het boek "Puzzelstukjes van het bestaan" .

  Er is nog 1 vrije plaats.
Start Op afspraak
Locatie Nederland

CURSUS OP MAAT inclusief het boek "Puzzelstukjes van het bestaan" .

Cursusprijs p.p. afhankelijk van aantal personen en aantal sessies. Communiceer uw wensen en ontvang een prijsopgave. Cursusprijzen vanaf € 49,00 p.p.

  Er zijn nog 7 vrije plaatsen.

Georganiseerd door


Willem Geerds

Mijn cursussen