Effortless Coaching (personal coaching)

Wat gaan we doen

Ik als Effortless Coach help je graag om in contact te komen met je natuurlijke staat. Daar voel je op een directe manier wat je echt wilt in je leven en ook welke dingen je daar in je huidige situatie van weerhouden. Je gaat zien wat een groot verschil het uitmaakt als je dit zo laat of als je deze belemmeringen zou kwijtraken.

Dit inzicht zetten we om in een dubbele beweging: weg bij wat je tegen houdt om echt te leven zoals je wilt. En beginnen met het leven dat eigenlijk bij jou hoort. Ik help je om al die dingen die je tot nu toe nog niet zijn gelukt moeiteloos te realiseren. Samen gaan we een heel stuk verder komen, wat mij betreft helemaal daar waar jij zijn wilt, dat is ons gezamenlijk commitment.

Een coachingstraject heeft een begin en een eind. We starten met een intake gesprek. Ik noem dat het ´Pain & Plessure´ gesprek. In een gesprek van anderhalf uur gaan we achterhalen waar je nu staat (pain) en waar je graag naartoe wil (plessure). Een coachingstraject is gemiddeld 3 maanden. Daarin spreken wij elkaar 1 keer per week zo´n anderhalf uur. Daarnaast kunnen wij afspraken maken over telefonische contact, email contact en/of skype contact.

Waar en wanneer

Start Op afspraak
Locatie Nader te bepalen

Georganiseerd door


Karin Beverwijk

Mijn cursussen