Solliciteren met impact

Wat gaan we doen

Intensieve training met een groep van 10-20 deelnemers waarin leren profileren voorop staat. Je leert krachtig presenteren over wie jij bent, wat je te bieden hebt, wat je onderscheidend maakt en wat jouw ideale werkgevers en droombaan zijn. De deelnemers gaan naar huis met een CV pitch of een power interview dat op video wordt opgenomen.

De training speelt in op de toenemende vraag naar CV 's op video. De aanpak is gericht op veiligheid en resultaatgerichtheid. Soms confronterend maar altijd met een opbouwend doel. De gedachte daarachter is dat verandering (leren) begint daar waar het pijn begint te doen (denk aan de sportschool ;-))

Succesvol solliciteren gaat over tenm minste 4 aandachtsgebieden: je houding (zelfbeeld), je sollicitatievaardigheden, je sollicitatietools en je strategisch aanpak. Alle vier de domeinen worden in deze training geraakt.

Na de workshop volgen nog twee skype coach sessies. Er wordt gewerkt met een buddiesysteem. Iedere deelnemer krijgt een buddy met aanvullende kennis/ervaring/kunde.

Waar en wanneer

Start Op afspraak
Locatie Gouda, Nederland

Maandelijks

  Er zijn nog 30 vrije plaatsen.

Georganiseerd door


Rob Overgaauw
HR professional specialist in profileren met video

Mijn cursussen