Intuïtief Schilderen
10 van 10
Op basis van 1 beoordeling.

Intuïtief Schilderen

Wat gaan we doen

  • LESSEN SCHILDEREN & INTUÏTIE
    **
    Ontdek je eigen creatieve stijl en beeldtaal. Schilderen vanuit vrijheid dat is wat je gaat doen deze cursus . Daarnaast leer je beter luisteren naar je intuïtie De les begint met een ontspannende oefening gevolgd door een geleide meditatie met een thema, waarna je aan de slag gaat. De visualisatie geeft je genoeg "innerlijke beelden" om mee aan de slag te gaan. Je gaat ervaren hoe het is om vanuit je eigen creativiteit en vrijheid te schilderen. Je gaat met nieuwe inspiratie en energie naar huis!

Transformeren terwijl je plezier hebt!

*Ervaringen vorige deelnemers:
"Na elke les had ik weer veel energie!!"
"Ik ben dichter bij mezelf gekomen"
"Het heeft me geleerd oordelen over mezelf los te laten, waardoor de creativiteit echt gaat stromen. "*

Start: lessen op dinsdagavond.
Tijd: 19:15 - 22:00.
Waar: Retort Atliers Rijnsburgstraat 74.
**Kosten 125,00 euro voor een strippenkaart van 5 lessen geldig tot 4 december! Inclusief materiaal, thee en koffie

Georganiseerd door


Leonie Mijnlieff

Mijn cursussen

Beoordelingen


10 van 10
Mirjam,

Deze cursus was mijn eerste schildercusus en is mij heel erg goed bevallen. Tijdens de cursus krijg je de ruimte om op zoek te gaan naar je eigen creativiteit en stijl. Je krijgt aan het begin de tijd en support om inspiratie op te doen, en tijdens de sessie positieve aanwijzingen en feedback.

Leonie weet op een leuke en ontspannen manier iedereen de ruimte te geven om lekker met zichzelf en schilderen bezig te zijn, zonder de groepsdynamiek uit het oog te verliezen. Door deze cursus was ik er 1 avond in de week helemaal uit en kreeg ik positive nieuwe energie, ik kan hem zeker aanraden!