Lenteworkshop 'tuinvogel maken' van klei/keramiek

Wat gaan we doen

Deze lenteworkshop bestaat uit twee woensdagochtenden van 9.30 tot 12.00 uur: 2 april en 23 april.

U maakt een grappige, lieve, gekke, ontroerende, mooie vogel voor in de tuin, op de tuintafel, op hoge (ijzeren!) poten tussen de planten of in een leuke pot op het balkon! De eerste ochtend gaat u de vogel maken middels een hele leuke techniek. Nadat de basis is gevormd kunt u er van alles aan toevoegen en verschillende texturen aanbrengen. De vogel kan heel realistisch worden of juist abstract, heel serieus of juist lekker gek. Kortom, maak er uw eigen vogel van! Vervolgens blijven de vogels in ons atelier om te drogen en worden ze gebakken op ongeveer 1000 gr C.

De tweede ochtend wordt de vogel door u geglazuurd. Er is een aantal glazuren beschikbaar waaruit u kunt kiezen. Ook hierna blijven de vogels in ons atelier. Ze worden dan namelijk voor de 2e keer gestookt, de zgn. glazuurstook. Tot slot kunt u uw vogel ophalen en er thuis van genieten.

Voor deze workshop geldt: geen voorkennis nodig, wie van klei houdt kan/mag meedoen! Wij begeleiden u op uw niveau. Groepsgrootte maximaal 8 personen (nog 4 plaatsen vrij).
U bent van harte welkom bij Studio Steengoed, wij hopen u gauw te kunnen begroeten! Kijk voor meer informatie op www.studiosteengoed.nl

Waar en wanneer

Start Op afspraak
Locatie Lylantse Plein 1, Capelle aan den IJssel, Nederland

Deze lenteworkshop bestaat uit 2 woensdagochtenden (2 en 23 april). De prijs is inclusief alle materiaal en stookkosten en koffie of thee en iets lekkers. Alleen ze ijzeren poten worden apart in rekening gebracht, een paar euro. Meer informatie op www.studiosteengoed.nl of bel met Karolinne: 06 23 88 66 44 of Marja: 06 26 160 250

  Er zijn nog 8 vrije plaatsen.