Voetreflex Massage

Wat gaan we doen

In de maanden juni en juli 20% korting op een massage en een korte inleiding op "doe-het-zelf" lymfedrainage! Vermeld de actiecode Honck2015 bij het maken van een afspraak!

Je voeten weerspiegelen je volledige lichaam, in de vorm van reflexpunten. Door de reflexpunten te masseren, wordt de afvoer van afvalstoffen en de aanvoer van voedingsstoffen ondersteund. Zo kunnen blokkades worden verholpen en kan doorstroming weer worden geactiveerd.

Tijdens aanraking komt ook oxytocine vrij, ook wel het knuffelhormoon genoemd. Oxytocine heeft invloed op de HPA-as en leidt tot een verminderde productie van ACTH en cortisol, onze stresshormonen. Naast een angst reducerend, pijngevoeligheid verminderend en mild sedatief effect, heeft oxytocine ook een bloeddrukverlagend effect en stimuleert het de wondgenezing. Het metabolisme verschuift onder invloed van oxytocine van overleven naar een herstelmodus waarbij de energie geïnvesteerd wordt in de opslag van voedingsstoffen, in groei en genezing.

Wat houdt een consult in?
Tijdens een heerlijke voetreflex massage, met een glaasje "hartjeswater" en een kopje kruidenthee, kom je helemaal tot jezelf. Voer afvalstoffen af, voer voedingsstoffen toe en leer welke toepassingen je zelf thuis kunt gebruiken!

Waar en wanneer

Start Op afspraak
Locatie Omgeving Bos en Lommerplein, Amsterdam

Maak een afspraak via de contactgegevens op de website.
NB. Genoemde prijs is inclusief 20% korting met actiecode Honck2015

Georganiseerd door


Dieuwke Terra
Natuurvoedingsadviseur & NEI-therapeut

Mijn cursussen