Kinder Workshop, je eigen schilderij maken

Wat gaan we doen

Een dagje in de vakantie naar het strand? Combineer deze dan met een leuke Workshop waar jij je eigen schilderij gaat maken! Of wil jij echt een origineel feestje geven voor je vrienden?

Let Me Live is gevestigd direct aan het strand en de duinen, een unieke locatie waar het altijd gezellig is! Verveel jij je in de vakantie? Niet nodig! Kom een Workshop bij ons volgen!

Je eigen schilderijtje maken. Hoe creatief ben jij? Tijdens deze leuke, gezellige Workshop mogen jullie je fantasie de vrije loop laten gaan, lekker verven, knippen en plakken, tekenen wat jullie willen! Er is van alles aanwezig, kraaltjes, veren, tekenspullen, verf, glittertjes echt van alles. Wie van jullie maakt het mooiste schilderij? Want na afloop kiezen wij samen wie het allermooiste schilderij heeft gemaakt en de winnaar? Die wint een leuke prijs! Tijdens deze Workshop drinken we lekker limonade en mogen we voor deze keer ook lekker snoepen! Deze Workshop is leuk tijdens vakanties of bijvoorbeeld omdat jij een heel origineel, leuk, gezellig feestje wilt geven. Voor de jarige is er na afloop altijd een leuke verassing! (geef van te voren dan natuurlijk wel even aan dat het om een verjaardag gaat!) En natuurlijk zingen we met zijn allen voor de jarige! De Workshop duurt 2,5 uur, maar als jullie nog niet klaar zijn gaan we nog eventjes door!
Wat een feest!

Waar en wanneer

Start Op afspraak
Locatie Scheveningen Badplaats, Den Haag

Van maandag t/m vrijdag op afspraak. 09:00 - 17:00 uur

  Er zijn nog 8 vrije plaatsen.

Georganiseerd door


Let Me Live Life Coaching
Let Me Live Life Coaching

Mijn cursussen