Wat is je verlangen?

Wat gaan we doen

De spiegel die het paard je voorhoudt door zijn non verbale communicatie en reactie jou, is helder, open en vooral eerlijk en transparant.

De interactie tussen paard en mens is fascinerend van beide kanten en mede door de persoonlijke begeleiding is elke oefening een leerzame en veilige ervaring die veel indruk maakt en kan bijdragen aan een positieve gedragsverandering. In deze workshops word je geconfronteerd wordt met je persoonlijkheid gecombineerd met je dagelijkse functioneren.

Er wordt niet op de paarden gereden (tenzij dat een wens is of een onderdeel vormt van het programma), maar naast de paarden gewerkt. Middels verschillende oefeningen, gerelateerd aan de doelstellingen die vooraf uitgebreid worden besproken, maakt je (opnieuw) kennis met jezelf en het paard. We werken gedragsmatig, intrapsychisch en systemisch (familieopstelling).

Je bent van harte welkom om individueel met het paard aan de slag te gaan. We werken op afspraak op een locatie in Soest. Voor het maximale rendement vraag ik je om vooraf na te denken over een vraag of iets wat je bezig houdt. Samen met het paard gaan we aan de slag om te kijken welk antwoord past bij de vraag die je inbrengt. Er wordt gewerkt op afspraak (een sessie duurt ongeveer 1,5 uur).

Waar en wanneer

Start Op afspraak
Locatie Soest

Georganiseerd door


Ingeborg Kiès
Trainer - systemisch (paarden-) coach, management en salesbegeleiding

Mijn cursussen