Wat gaan we doen

Wil jij stappen zetten op weg naar meer zelfvertrouwen, een betere balans tussen werk en privéleven, het maken van een belangrijke keuze? Of heb je een andere vraag waar je een antwoord op zoekt?
Ga dan eens, samen met mij, op pad in de natuur. Al lopend gaan we met elkaar in gesprek. Onze wandeling begint met het helder krijgen van jouw vraag en doel. Maar wandelcoaching is méér dan alleen lopen en praten. Tijdens de wandeling krijg je de mogelijkheid om met de natuur om je heen uit te drukken wat je voelt. Je kiest zelf de metaforen die symbool staan voor jouw vraag. Je krijgt ruimte voor nieuwe inzichten en energie om nieuwe stappen te zetten.
Wandelen in de natuur is een verfrissende manier om zaken op een rijtje te zetten. De natuur fungeert als een spiegel voor de antwoorden die je zoekt. Je zult merken dat je wandelend ontspant en dat je hoofd helder wordt voor het maken van een stap of keuze die je dichter bij jezelf brengt.
Wandelcoaching kan individueel of in groepsverband gegeven worden en vindt plaats in de omgeving van Hoeven (Noord-Brabant) of op een door jou uitgekozen locatie en/of aan een door jou samengestelde groep.

Waar en wanneer

Start Op afspraak
Locatie Nader te bepalen
Start Op afspraak
Locatie Nader te bepalen
Start Op afspraak
Locatie Nader te bepalen

Georganiseerd door


Cambio Coaching West-Brabant

Mijn cursussen