Mozaïeken van diverse objecten!

Wat gaan we doen

Tijdens deze mozaïekworkshop zijn er diverse mogelijkheden. Er is een ruime keuze aan objecten die u kunt maken!

Zoals:
Een uil gemaakt van uitsluitend siermozaïek of een ander voorwerp van MDF hout naar keuze 36,50 (kip/haan/poes/hart/vlinder) / piepschuim torso hoogte 30 cm 47,50 /grote royale maat hoge bloempot 38,-- of schaal 40,-- / 1 grote bol 42,50* of 2 kleinere 38.50 of super grote bol 48,50 / dienblad 38,50 / paddenstoel 2 stuks 32,50 / bamboe schaal 30 cm doorsnede 40,-- / bamboe schaal 40 cm doorsnede 48,50 / waxinelicht in 3-en hartvormig 32,50 euro.

Mocht het niet lukken in deze tijd het voorwerp af te krijgen (hetgeen een enkele keer voorkomt) dan plannen we een vervolgsessie. De kosten hiervoor bedragen 12,50 euro. Dit dient uitsluitend voor het afmaken van uw object met een maximum aan 3 uur werktijd. U kunt meerdere vervolgsessies achter elkaar inplannen. Hiervoor wordt dan de planning aangehouden van de workshops.
Tijdens deze ochtend kunnen er ook personen aanwezig zijn die een eerste sessie mozaïeken beginnen. Zij hebben het gehele dagdeel de tijd die voor een eerste keer mozaïeken geldt.

Uiteraard is deze sessie dan ook weer met onbeperkt koffie/thee/lekkers/drankje.

Voegen doe ik voor u. Geen geklieder thuis. Als het object klaar is neem ik contact met u op en kunt u het object ophalen. U kunt gebruik maken van de aanwezige gereedschappen en kiezen uit een breed assortiment mozaïek materiaal. Er zullen geen extra kosten in rekening worden gebracht. Het spreekt voor zich dat Juliette alle uitleg geeft en adviezen indien gewenst.

In vermband met de eventuele inkoop van materialen is aanmelden tot 3 dagen voor aanvang van de workshop mogelijk. Bij opgave graag aangeven wat u wenst te maken, zodat ik de materialen op voorraad heb.

Als de gekozen datum erg kort is in de tijd, wilt u dan zo vriendelijk zijn bij aanmelding aan te geven wat u wenst te gaan maken, dan laat ik u weten of de door u gekozen object ook beschikbaar is en door u gemaakt kan worden.

Georganiseerd door


Juliette Schriek-Roukens
Crea JUUL

Mijn cursussen