beeldhouwen in zeeuws vlaanderen

Wat gaan we doen

In de inspirerende rust van de weidse Zeeuws-Vlaamse polders nabij Hulst, is het mogelijk om workshops beeldhouwen en zilver gieten te volgen. Deze kunnen een of meerdere dagdelen, een weekend of meerdere aaneengesloten dagen duren.
Voor groepen, vanaf 2 personen, kunnen tijdstip en duur natuurlijk in overleg vastgesteld worden, dit kan gedurende het gehele jaar. Dit geldt zowel voor het beeldhouwen als voor het zilver gieten. U kunt deze workshops ook combineren.

Een dagdeel of meerdere dagen komen beeldhouwen of zilver gieten in het kader van een (personeels) uitje of bijvoorbeeld teambuilding is ook mogelijk. Neem hiervoor kontakt op en we maken met plezier een offerte op maat. Het is ook mogelijk om dit op een lokatie te doen die bij u in de buurt is. Ook hebben we ervaring met groepen in het speciaal onderwijs. U zult ook merken dat de maaltijden van grote klasse zijn.

Aan de workshops kunnen zowel beginners als gevorderden deelnemen. Het uitgangspunt is namelijk de capaciteit en de ervaring van de cursist. Ook als u nog nooit iets gemaakt hebt, is er geen enkel probleem.

Waar en wanneer

Start Op afspraak
Locatie drogendijk 19

kijk ook op www.beeldhouweninzvl.nl of www.lucingels.com

  Er zijn nog 30 vrije plaatsen.

Georganiseerd door


luc ingels
beeldhouwen en zilver gieten

Mijn cursussen