Make-up /Visagie Workshop Utrecht

Wat gaan we doen

De workshop

We vinden het prettig om er goed uit te zien, maar soms weten we niet hoe we met make-up het gewenste effect kunnen bereiken. In onze workshop Visagie leer je de trucs uit het vak van een professioneel visagiste in onze visagie school.

De make-up workshop is een diepgaande stap voor stap make-up. In een relaxte sfeer gaan we alles behandelen, van geschikte en minder geschikte kleuren de professionele aanbrengtechnieken voor foundation, highlight, shaper, blush, ogen, wenkbrauwen en lippen.

Tijdens de workshop werken we met de luxe huidverzorgende make-up producten van het Italiaanse Royal Effem. Deze producten zijn ook verkrijgbaar in onze school. Alle make-up vragen komen natuurlijk aan bod. Een ieder krijgt een persoonlijke make-up pas.
Het doel is dat je na 2 tot 3 uur vol vertrouwen naar huis gaat met een look die echt bij jou past en dat je deze look zelf opnieuw makkelijk kunt creëren.

Prijs
De prijs is € 30,- p.p.
(prijs v.a. 6 personen, inclusief materialen, make-up pas, kopje thee/koffie met wat lekkers erbij).
Bij kleinere groepen of privéles hanteren wij een speciaal tarief.

Plaats
De workshops worden gegeven in onze Visagie school in Utrecht of we komen naar een door u gekozen locatie. Bijkomende reiskosten indien wij naar u toekomen afhankelijk van de afstand.
U kunt gratis voor de deur parkeren.

Fotografie
Fotografie is als extra optie bij te boeken (v.a. 6 personen)
De fotografe maakt van een ieder van jullie een mooi portret na afloop en een leuke groepsfoto. Deze foto’s worden digitaal geleverd. Deze foto's mag je vrij gebruiken. Fotografiekosten worden met de fotografe/fotograaf afgerekend en bedragen € 9,50 p.p.

Waar en wanneer

Start Op afspraak
Locatie Utrecht

Deze workshop is in overleg van 1 tot 36 personen te boeken op alle doordeweekse dagen en op zaterdag

  Er zijn nog 36 vrije plaatsen.

Georganiseerd door


Feel Good

Mijn cursussen