6-weekse Cursus Visagie

Wat gaan we doen

De perfecte korte cursus voor wie werkzaam is in de cosmetica- of kappersbranche, maar ook voor een ieder met interesse in mode en make-up. Wij laten je kennis maken met de wondere wereld van de visagie.
Je krijgt les van een professioneel visagiste en leert werken op modellen en/of op jezelf, waarbij kleurenleer, gezichtsvorm herkenning, diverse oogtechnieken (naturel, dag en avond, glamour, smokey etc.) en correcties aan bod komen. Kortom: je leert het creëren van verschillende mooie en trendy make-up's.
In de visagieschool wordt gewerkt met de luxe huidverzorgende Italiaanse make-up produkten van Royal Effem en Kryolan. De make-up wordt voor de 6-weekse cursisten beschikbaar gesteld door de school. De cursus wordt afgesloten met een praktijkopdracht waar je een certificaat voor kunt halen. Wij werken graag met niet te grote groepen om zo een ieder voldoende begeleiding te kunnen bieden.
De lessen worden gegeven door Monique van Wijnbergen, meerdere malen finaliste tijdens de Nederlandse Make-up Awards kampioenschappen.
Elke les starten we met een kort gedeelte theorie en worden nieuwe technieken stap voor stap voorgedaan en uitgelegd. Tijdens de cursus mag je op jezelf werken of neem je vanaf les 2 elke les een eigen model mee. Na de lessen mag je foto’s maken van je eigen werk. Reken qua studiebelasting naast het volgen van de lessen op zo'n 1 à 2 uur huiswerktijd per week.
Het is mogelijk om na de Cursus Visagie door te stromen naar de Vakopleiding Visagie.

Kosten en data van de opleiding:
Cursusduur 6 weken, 1x per week les.
Kosten € 450,-.
Professionele Penselenset voor cursisten met € 50,- korting voor slechts € 105,-.
Het lesgeld is vrijgesteld van BTW.
Geen werkpakket nodig.
Incl. gebruik make-up, inschrijfgeld, lesmap, eindfoto en certificaat.
Kijk voor actuele data op onze site.

Feel Good is geregistreerd bij het KWC-UV en het CRKBO, een uitvoeringsinstantie van de overheid die nagaat of je een professioneel opleidingsinstituut bent. Door de registratie kan Feel Good haar opleidingen zonder 21 % btw aanbieden.

Waar en wanneer

Start Op afspraak
Locatie Utrecht

6-weekse cursus, wekelijks op maandagavond, woensdagochtend of woensdagavond van 19.30 tot 22.00 uur.

  Er zijn nog 6 vrije plaatsen.

Georganiseerd door


Feel Good

Mijn cursussen