Vakopleiding Visagie 20 weken

Wat gaan we doen

De Vakopleiding Visagie is een professionele uitgebreide praktijkopleiding. Na deze opleiding ben je een veelzijdig Make-up Artist(e), die op vele terreinen werkzaam kan zijn.

De lessen worden gegeven Monique van Wijnbergen, zij heeft een mode/styling achtergrond, heeft 15 jaar ervaring als make-up artist, was 2 jaar achtereen finaliste tijdens de Nederlandse Make-up Awards, en is tevens haarstyliste en grimeuse. De lessen geeft zij samen met haar team van ervaren visagistes met ruime praktijkervaring. Je krijgt les in make-up voor de particuliere klant, voor europese en arabische bruiden, fotografie voor bladen, film, modeshows, promotiewerk en TV.

Er wordt naast de basistechnieken veel aandacht besteed aan de geschiedenis van de make-up vanaf 1920 tot nu, make-up voor alle huid typen, mannen make-up, donkere huid make-up, fantasie make-up, catwalk make-up, diverse trendmake-ups en nog veel meer.

Elke les starten we met een kort gedeelte theorie en worden nieuwe technieken voorgedaan en uitgelegd. Bij voorkeur neem je elke les een eigen model mee. Na de lessen mag je foto’s maken van je eigen werk. Reken qua studiebelasting naast het volgen van de lessen op zo'n 1 à 2 uur huiswerktijd per week.

Deze vakopleiding wordt afgesloten met een theorie en praktijkexamen. Het tussen examen en het examenwerk wordt door een professional gefotografeerd. Wanneer u voor deze examens slaagt, ontvangt u het Vakdiploma van Feel Good Visagie.
Feel Good Visagie heeft een uitzonderlijk hoog slagingspercentage.

Mogelijkheden na je opleiding: Werken voor jezelf, voor modebladen, modellenbureau's en fotografen, meewerken aan modeshows in binnen en/of buitenland, TV of film opdrachten. Promotie werkzaamheden, demonstratie en verkoop van cosmeticaproducten in parfumerieën, warenhuizen, beautycentra of op beurzen.

Als extra service verzorgt Feel Good voor jou als visagist in opleiding stage- en werkbegeleiding tijdens en na het behalen van de opleiding. Als je de opleiding hebt afgerond sturen wij, bij gebleken geschiktheid en talent, interessante opdrachten door.

Kosten en data van de Vakopleiding Visagie:

Opleidingsduur 20 weken.
Lesgeld € 1350,-. Het lesgeld is vrijgesteld van BTW.
Visagie werkpakket met uitgebreide professionele materialen: € 450,- of
Visagie werkpakket Professional Total Collection incl. luxe trolley: € 995,-
Professionele Penselenset voor cursisten met € 50,- korting voor € 105,-.
Nieuwe startdata zie de website.
Les volgen kan zowel in avond als ochtendgroepen.

Het lesgeld is inclusief inschrijfgeld, examenkosten, 2 foto opdrachten en het schooldiploma.
De Vakopleiding is te betalen ineens of in 2 of 4 termijnen.

Feel Good is geregistreerd bij het CRKBO, een uitvoeringsinstantie van de overheid die nagaat of je een professioneel opleidingsinstituut bent. Door de registratie kan Feel Good haar opleidingen nu zonder 21 % btw aanbieden.

Waar en wanneer

Start Op afspraak
Locatie Utrecht

Wekelijks les in een avond of ochtendgroep, in de vakanties schuiven de lessen door.
kijk voor de data op de website.

  Er zijn nog 6 vrije plaatsen.

Georganiseerd door


Feel Good

Mijn cursussen