Beeldhouw vakantie Nederland 'Beeldhouwen in hout'

Wat gaan we doen

BEELDHOUW VAKANTIE NEDERLAND 2014

Ook in 2014 gaan we een beeldhouwvakantie organiseren in Nederland. Deze keer gaan we naar een van de terreinen van het NIVON te Hall (Eerbeek) een geweldig mooi gebied met een prachtige accommodatie!

De cursus is bedoeld voor mensen v.a. 18 jaar.

De datum van het arrangement is 2 juli t/m 6 juli 2014 dus 5 dagen geheel verzorgd beeldhouwen incl.. 4 overnachtingen, ontbijt, lunch, diner en koffie/thee tussendoor. (Uiteraard kunt u ook kiezen voor een langer verblijf.) En natuurlijk is het arrangement ook incl. de 5 daagse cursus, materiaal en kleinmateriaal. Verder Kunt u tijdens de cursus gebruik maken van goed en professioneel gereedschap. De genoemde prijs is dus inclusief alles, er komen dus geen 'verborgen' kosten bij.

De cursus is voor jong en oud, voor zowel mannen als vrouwen, groot en klein, wel of geen ervaring in het beeldhouwen en vormgeven!
De cursus leider Maarten Schepers luistert naar de mensen, leert hen daarvoor de benodigde vaardigheden aan en staat hen bij in het gehele proces!
Maarten is resultaat gericht, dus we gaan ervoor dat iedereen een beeld af krijgt (of bijna af krijgt).
Het helpt natuurlijk als u van tevoren weet aan te geven wat u wil maken. (i.v.m. het aan te leveren materiaal en u kunt dan direct beginnen)
Mocht dat niet het geval zijn, dan komt in de omgeving van Eerbeek de inspiratie vanzelf

Wilt u meer informatie neem dan gerust contact op met Workshop-express via het contact formulier, wij zullen u dan persoonlijk een e-mail zenden.
www.workshop-express.nl

Informatie over het verblijf, evt. dieet wensen kunt u inwinnen bij Marleen van Noort 06-44252457

De kosten voor een kamer in het ABK-huis bedragen €550,00 voor NIVON leden zijn de kosten €505,00 (excl. toeristenbelasting)

Inschrijven ABK-huis: De inschrijvingen lopen via het NIVON.

Ook kunt u met een eigen kampeermiddel komen (en natuurlijk worden dan ook al de maaltijden verzorgd zodat u zich volledig kunt concentreren op het beeldhouwen in hout). De prijzen bedragen dan €505,00 en voor NIVON leden €450,=

Inschrijven op de camping: Ook deze inschrijvingen lopen via het NIVON (zie daarvoor www.workshop-express.nl)

Georganiseerd door


Maarten Schepers
beeldhouwer in hout en docent beeldhouwen in hout

Mijn cursussen