'Luisteren naar je pen' introductieworkshop
9 van 10
Op basis van 3 beoordelingen.

'Luisteren naar je pen' introductieworkshop

Wat gaan we doen

'Luisteren naar je pen' is een creatieve vorm van dagboek schrijven. De technieken die je leert in deze cursus zijn speels en verrassend. Het plezier in schrijven staat voorop, maar en passant zullen de technieken je overzicht en inzicht geven in de gebeurtenissen in je leven.

Om te kunnen proeven aan 'Luisteren naar je pen' staan er een aantal introductieworkshops gepland. Deelname aan één van de introductieworkshops kost €15,-. De introductieworkshop is leuk om te volgen, ook als je er daarna voor niet kiest om de volledige cursus te volgen. De workshop zal je verrassen!

De introductieworkshop duurt 2 uur en is zonder verdere verplichting om daarna de volledige cursus te volgen. Gewoon lekker even genieten van schrijven.

Locatie introductieworkshop:
Bellstraat 30,
1221 HD Hilversum
Bij grote groepen wordt uitgeweken naar een andere locatie in Hilversum

Waar en wanneer

Start
Locatie Bellstraat 30, Hilversum
  Er zijn nog 8 vrije plaatsen.

Georganiseerd door


Corrie Gramser

Mijn cursussen

Beoordelingen


8 van 10
Heleen,

Een inspirerende workshop, waar ik door korte, uitnodigende oefeningen geleerd heb om vanuit wat in me opkomt te schrijven. Tegelijkertijd is de workshop verdiepend door de associatieve opdrachten. Vol energie en met meer vertrouwen in mijn pen ging ik huiswaarts.

8 van 10
Orsella,

aanvankelijk moest ik er even " in komen", maar door de korte, gerichte schrijfopdrachten ging de inspiratie al snel veel vlotter komen. Prettig was ook, dat het niet perfect hoefde te zijn, het ging om de ervaring van het verwoorden zelf.

10 van 10
Eline,

Na een beetje onwennig de kat uit de boom te hebben gekeken heeft Corrie mij als volledig onervaren schrijver geheel op mijn gemak gesteld. Er wordt met zoveel aandacht en respect gehandeld dat een ieder zijn verhaal vertelt op zijn of haar manier. Juist datgene wat je niet onder woorden krijgt staat opeens op papier.
Ik vond het een fantastische ervaring en het heeft me aangezet tot meer schrijven.