Driedaagse cursus 'Luisteren naar je pen'
9 van 10
Op basis van 3 beoordelingen.

Driedaagse cursus 'Luisteren naar je pen'

Wat gaan we doen

De cursus 'Luisteren naar je pen' laat je woorden stromen. Deze creatieve vorm van dagboek schrijven nodigt op een speelse manier uit tot schrijven.

Wat leer je
Naast plezier in schrijven geven de technieken van 'Luisteren naar je pen' ook overzicht en inzicht in de gebeurtenissen in je dagelijks leven. Je zet jezelf tijdens de cursus centraal: je schenkt tijd en aandacht aan jouw verhaal. Tijdens de cursus krijg je allerlei technieken aangereikt waarmee je na afloop eindeloos kunt blijven schrijven.

Locatie
De driedaagse cursus met 3 overnachtingen vindt plaats op een boerderij in Werkhoven, Provincie Utrecht. De boerderij is nog volledig als melkveehouderij in bedrijf. Je zult zien hoe de koeien gemolken worden, er scharrelen kippen rond en met een beetje geluk zie je misschien ook wel de geboorte van een kalfje.
In de eetkeuken van de boerderij kunnen we in alle rust luisteren naar onze pen. Tussendoor zal er regelmatig ruimte zijn om een frisse neus te halen op het platteland of het knusse Werkhoven te bezoeken. Per cursus is er plek voor zes gasten. Bobbie, de hond van initiatiefnemer Corrie, is ook aanwezig.

IN VERBAND MET COVID STAAN ER OP DIT MOMENT GEEN CURSUSSEN GEPLAND. NEEM CONTACT OP ALS JE INTERESSE HEBT, DAN HOU IK JE OP DE HOOGTE ALS ER NIEUWE DATA BEKEND ZIJN.

Kosten
De prijs is op basis van verblijf in een tweepersoonskamer (310 euro). Dit is inclusief btw, cursusmateriaal, bed- en badlinnen, WIFI, alle maaltijden en consumpties.
Na je reservering via Honck neemt Corrie Gramser contact met je op om de aanmelding verder af te stemmen.

NB Wil je aansluitend nog een paar dagen in alle rust kunnen schrijven, kijk dan ook naar de driedaagse schrijfretraite - schrijfvakantie (75 euro).

(Foto: 'Cows' - Nikki's Refuge - flickr)

Georganiseerd door


Corrie Gramser

Mijn cursussen

Beoordelingen


10 van 10
Elles,

Corrie zorgt als gastvrouw voor een sfeer waarin je jezelf kunt zijn. Er is warmte, vertrouwen en saamhorigheid waardoor je snel bij je eigen gevoel komt. En terwijl je luistert naar wat er van binnen komt bovendrijven, vloeien de gevoelens via je pen als woorden naar buiten en staan ineens op papier. En binnen deze warme groep is het geen enkel probleem om de woorden vanaf het papier voor te lezen en bij de volgende opdracht nog weer dieper te gaan. Tussendoor is er tijd om alles te laten bezinken terwijl je een wandeling maakt door de schitterende omgeving of tot rust komt tussen de koeien en kalfjes in de stal.

8 van 10
marrie,

Een stimulerende driedaagse training met een fijne balans tussen actie en rust, hoofd en handen, luchtig en diepgang.
Van de vele gevarieerde, creatieve opdrachten gebruik ik nog steeds bij mijn eigen schrijfactiviteiten.

10 van 10
Silvia,

Ik vond de 3 daagse geweldig. Het heeft mij veel gegeven. zag het ook als een vakantie. op een creatieve manier een paar dagen rust ook in een mooie omgeving. Corrie had zorg voor ons. eten drinken goede slaapplaatsen.
De inhoud had ze geweldig overgebracht. Het was professioneel en met respect en liefde. je kon merken dat Corrie veel ervaring heeft met schrijven de dingen waar je tegen aan liep begreep ze en ging er begripvol mee om. ze plaatste zich niet boven de deelnemers. ze gaf uitleg waarom ze iets deed. ze bood struktuur en veiligheid en liefde aan de groep.
ik kwam uitgerust thuis en geinspireerd.
hartelijk dank Corrie.